oslo.

Untitled
randy p. martin

sidan torsdag forrige veke har me vore i oslo. det er vanskelige ting på ferde, me brukar all tid på å kvila og vera med familien. derfor er det litt stille her akkurat no. me blir forelska i oslo på ny og skjønnar samtidig kvifor me ikkje kan vera her, eg fotograferer pastellrosa bygg og brukar kåpa mi for fyrste gong i haust, kryssar fingrar og håpar at alt går bra.

translation:
since thursday last week we’ve been in oslo. difficult things are in the works, we’re spending all our time resting and with the family. that’s why this place is so quiet right not. we’re falling in love with oslo all over again and at the same time we understand why we can’t be here. i take pictures of pastel pink buildings and wear my coat for the first time this autumn, cross my fingers and hope that everything will work out well.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *