mariam sitchinava.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

ein av dei tinga eg gjorde tidlig i min bloggkarriere var at eg hadde noko som heitte “dagens foto”. kvar dag la eg ut éin fotograf, det tok enorme mengdar tid og eg elska å gjera det. så her er ein liten nostalgitripp; dagens inspirasjon er mariam sitchinava. som tar så fine bilder av vennene sine at eg har lyst til å møta dei og mata mine eigne venner med blomster.

 

translation:
one of the things i did early in my blog career was something called “photo of the day”. every day i would publish one photographer, it took me massive amounts of time but i loved doing it. here is a little trip down memory lane; today’s inspiration is mariam sitchinava. she takes amazing photos of my friends, makes me want to meet them and feed my own friends flowers.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *