sniffles.

Untitled
kate van bee.

roasted blueberry ice cream and corn cookie sandwiches
apt2bakingco.

000000230005
vsevolod khomenko.

i dag ligg eg i senga med eit tungt hovud, sår hals og eit fælt trykk i ansiktet. saknar noreg og lollipop(et alltid typ tjue lollipop når eg er sjuk) og ønskar meg til ein bedre dag.

kva har de gjort denne septemberhelga?

translation:
today, i’m in bed with a heavy head, a sore throat and an incredible pressure coming from my sinuses. i miss norway and the popsicles there, longing for a better day. what did you do on this september weekend?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Uff, jeg hater bihuletrøbbel! Håper trykket letter og at du snart har formen og smilet på plass igjen.
  Denne helga har jeg sett Sopranos med kjæresten min, vært på kostymefest, sett Rocky Horror Picture Show for første gang (hahahah, for en fest av en film!) og planlagt en liten Paris-tur. Jeg skal nemlig fly dit i kveld, for å ordne ting og tang i forbindelse med flyttingen senere denne måneden. Gleder meg!
  God bedring, Mariell!

 • Min helg er omtrent akkurat som din. Må jobbe litt midt oppi, og tok med meg mannen (som også er forkjøla) på en veldig kort tur til nabokaféen i går, bare for å få litt helgefølelse allikevel. God bedring, Mariell!

 • Jeg er også akkurat slik syk. Det er høstovergangen som tar oss. Tung i kroppen og sliten. Men da har man vertfall en unnskyldning til å være inne og slappe av. (selv om jeg har oppgaveskriving og lekser) Tid til å bygge seg opp igjen, og det trenger alle en gang i blant. Savner energien, men det er godt med. Håper du får en fin søndag allikevel Mariell!

 • Jeg har hengt opp gardiner, vært på Aschehougs bakgårdssalg, spist pannekaker og lest masse om det moderne gjennombrudd. Skal nemlig ut i lærerpraksis til uka! Litt skummelt og veldig spennende. Håper du blir frisk igjen fort! God bedring :)

 • God betring Mariell!
  Kom nett heim frå ei herleg helg i Oslo. Om det er ein by som eg vil bu i etter Bergen, må det vere Oslo. Der er så himla mykje fint. Og fine folk.

 • Lørdag var en dårlig dag allerede fra klokken halv ti, så jeg bestemte meg for å bare sitte i senga hele dagen. Lagde pizza og så litt over halvparten av den siste Skins-sesongen. I dag har jeg sett resten og tenkt på hva jeg skal gjøre for å bli fornøyd med livet.

 • Denne helga har jeg vært på matmarked, gått rundt i mitt nye nabolag her i Oslo, vært på tacomiddag og baka brød. Men ting blir et ork når man forkjøla sjøl..

 • I have such a lazy weekend. Instead of writing university paper for tomorrow I’ve chosen riding my bicycle and watching movies. So I’m rather not going to go to bed this night I suppose…
  Hope you’ll feel better soon!

 • Hei, kjære Mariell.

  Jeg vet ikke om du ser dette, men jeg håper virkelig det.

  Først må jeg bare si at bloggen din og du som person betyr mer for meg enn du tror. Du gir meg tilbake livslysten når ting er som mørkest. Det kommer jeg alltid til å være evig takknemlig for.

  Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan dere gikk frem når dere skulle flytte til London. For eksempel hva som fikk dere til å bestemme dere og hvordan dere fikk et sted å bo og så videre.

  Jeg har så mange drømmer, skjønner du, og en av drømmene mine er å bli fri. En dag skal jeg bli det. Da skal jeg være fri som en av fuglene i Skottland, og starte et liv der.

  Klem.

 • Uff! Ønsker deg masse god bedring. Jeg har vandret rundt i Lisboa’s gater og gjort meg kjent med de vakre omgivelsene som skal være mitt nye hjem for de neste fem månedene. Takk for dine fine innlegg (og at du legger ut også når du ikke er i form!)

 • hei!:) fantastisk blogg! et spørsmål: når får man kjøpt London guiden din? reiser til London i høst-ferien, denne gangen med familien min, så det må ver perfekt:)!

 • denne helgs har jeg sagt hadet til en god venn som jeg var forelsket i i ca to år, fordi han skal til england og studere. var både trist, og litt befriende. jeg er over ham og har ny kjæreste, men først nå føler jeg at jeg kan avslutte kapittelet.

 • I love your blog, you are so lovely, and all your pictures are beautiful!
  I have the same thing today :( It’s miserable having a head-cold. Feel better soon!

  ~Gwenivere

 • Usj, håper du blir bedre snart! Te med masse fersk ingefær (eller skikkelig sterk mat) bruker å lette trykket for meg når hele hodet er tett.

  Denne helga har jeg møtt mange fine venner jeg ikke har sett hele sommern, fordi alle har hatt det travelt og reist steder og jobba. Nå er det faktisk høst, og endelig litt hverdag igjen. (Så får jeg bare håpe høstforkjølelsen venter litt til.)

 • Rigtig god bedring! Husk masser af ingefær og citron, det hjælper på alt. Evt. et glas rødvin :o)
  Jeg havde den mest fantastiske weekend! Fredag var jeg til åbning af en udstilling om 50er-musik og dans og fik selv danset en masse, hvorefter jeg tog på bar og drak øl med min kusine. Lørdag besøgte jeg hele 5 loppemarkeder inden jeg tog hjem og bagte brød og lavede citronfromage og fik 8 gæster til middag og forfest. Så tog vi til kæmpe 50er-fest, hvor min kæreste og jeg var blandt 8 udvalgte par i en dansekonkurrence. Desværre vandt vi ikke, men vi dansede resten af aftenen til vi meget trætte cyklede hjem gennem natten. Søndag tog vi til byttemarked, hvor jeg fandt mange fine ting, og så videre på tømmermandsbesøg, hvorj eg dog ikke blev længe, fordi jeg skulle mødes med en af mine bedste veninder, på loppemarked og drikke verdens bedste milkshake, mums!

  Jeg håber, du snart bliver rask.
  K.h. Natascha

 • Åh! Helga har vært såå fin :D på Fredag jobbet jeg, noe som er utrolig kjekt itillegg til nyttig, ettersom jeg trenger pengene :) På Lørdag var vi i konfirmasjon før jeg på kvelden møtte 8-9 venner, vi skulle på kino, men endte på filmkveld med de aller beste hjemme hos meg! Resten ville på kino, så på Søndag hadde vi middagsbesøk og gikk på Tina og Bettina :D

 • God bedring!
  Jeg har vært på fest sammen med noen-og-tjue nye mennesker, som jeg skal tilbringe de neste to årene sammen med, vært fyllesjuk og spist is, og sett mange episoder av Game of Thrones! Dette er første helgen etter at jeg begynte som ny lærling hundre og tjue mil hjemmefra, så det var litt spesielt :)