i know you know what i mean and the end is unknown but i think i’m ready as long as you’re with me.

Untitled
perdus cette nuit.


jordan tiberio.

chrrristine.

her kjem spelelista me har laga ilag for i haust. de har lagt inn over 350 spor, det har tatt ein evighet å høyra gjennom og plukka alt som eg likar best, men no er den altså klar og eg syns den er så fin! gler meg til å høyra den i høyretelefonar på toget og søndagsmorgonar mens eg steiker sjokolade&sea salt-pannekaker til brunsj. håpar de likar den óg!

i never knew daylight could be so violent.

translation:
here is the playlist we created together! you added well over a whole day of music, so it has taken me some time to go through it all and pick the ones i liked but it’s ready now and i love it! i can’t wait to listen to it on headphones on the train or in the kitchen while i make chocolate&sea salt-pancakes. i hope you like it too!

i never knew daylight could be so violent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *