i get along without you very well, of course i do; except when soft rains fall and drip from leaves, then i recall the thrill of being sheltered in your arms.

forrige veke flytta min aller beste venn fra oslo til new york. ho tok krøllene og kameraet med på eit fly og flaug, og no bur ho der. eg sender postkorta dit. ho teller pengar i dollar og ikkje kroner og når klokka er to for meg er den ni for ho. eg håpar ho finn ein høg mørk mann som kan bæra ho over dørstokken og kjøpa gummibjørnar når ho er sjuk. gler meg sånn til å sjå ho igjen. til den tid får eg sakna ho intenst, kjenna korleis hjartet bultar i brystkassa. det vil til new york, det vil eg óg. i mellomtiden får eg sjå på bilder som ho tar på sin nye fine blogg:


foto: sara

translation:
last week my best friend on this planet moved to new york. she took her curls and her camera on a plane and now she lives there. the postcards go there. she counts her cash in dollars instead of kroner, and when it’s two am here it’s nine pm there. i hope she finds a tall dark man who can carry her over door steps and buy her gummy bears when she gets sick. i can’t wait to see her again, but until then i’ll just miss her like crazy, feel my heart jump in my chest. it wants to go to nyc, and so do i. in the meantime i’ll have to look at the photos she puts up on her new blog.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Väldigt fint. Jag beundrar er som tar steget att flytta utomlands och följa sina drömmar. Jag tänkte fråga dig om en sak. Har du gjort något inlägg om hur man kan hantera en situation där man jobbar hemma? Jag jobbar mycket hemma precis som du. Och jag tycker att det ofta blir lite deprimerande. Mina rutiner kan bli dåliga och jag slänger bort tiden på att göra ingenting. Och så kan det kännas ensamt att arbeta hemma. Vilket gör att jag känner mig oinspirerad av livet. Du brukar ha så fina idéer och funderingar. Om du inte har gjort ett sådant inlägg så är det ett önskeinlägg jag har :)

  • En slik bille har seg også!
    Jeg synes det er viktig å fokusere på det fine ved at noen flytter vekk (jeg har nemlig også en bestevenn som har flyttet til New York denne måneden!) – man kan besøke vedkommende og ringe midt på natten og få og sende fin post, og om man så ikke har tid eller penger til noe besøk, så kan man glede seg til å treffe dem igjen og høre om alt det spennende de har opplevd.

  • Jeg får ikke linken til bloggen hennes til å virke :( Får bare beskjeden “Bandwidth Limit Exceeded”… Vet du om den er midlertidig nede?