wish mag & the mcm bus picnic.

wish&mcm picnic.

på laurdag reiste eg og jostein til knightsbridge for å møta opp åtte andre fine personar for å ta den finaste bussen som finst rundt omkring i london også på piknik! det var wish mag og mcm som var vertar for heile sirkuset, og alle som var inviterte var involverte i magasinet på ein eller annan måte. me køyrte til battersea park og på veg frå bussen til piknik hølja det ned som eg aldri før har opplevd i london. me stod under tak i ein halvtime og berre høyrte på regnet som tromma ned i trea. me bestemte at ballspel og utepiknik var utelukka og plutselig var pikniken på golvet i andre etasje i bussen istaden! me køyrte rundt i london og forbi alle attraksjonar og ooh-a og oh my god-a når det lyna og tordna utanfor. trygt inne åt me godteri forma som romskip og sandwichar med ovnsbakt paprika. etter nokre timar i bussen som såg ut som ei håndveske sprang me gjennom hyde park i høljeregn til holly sin leilighet der me drakk vin og te og stod på kjøkengolvet og snakka heilt til me tørka, og london óg.

wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.

translation:
on saturday, j and i went to knightsbridge to meet eight lovely people. we were going on a very pretty bus that was taking us to a picnic! wish mag and mcm were the hosts of this circus, and everyone invited was in one way or another involved in the making of wish mag. we drove to battersea park and on our way from the bus to the picnic it started pouring down like i have never experienced in london before. we hid under some roofing for half an hour and listened to the rain drumming over our heads, into the trees. it wouldn’t be possible to go through with the picnic as planned, so all of the sudden the picnic was happening on the floor of the bus! we drove through london past all the tourist attractions and ooh’ed and oh my god’ed about the thunder and lightning going on outside. safely inside we ate ufo candy and sandwiches with roasted bell peppers. after some hours on the handbag bus we ran through hyde park in the pouring rain to holly’s flat where we drank wine and tea and stood on the kitchen floor talking until we dried up, and london too.

Share:

16 Comments

 1. 12:54, 27 Aug 2012 / 12:54

  Åh så fint! Jeg vil også høre trommende regn når jeg spiser piknik en tørr plass. Men i dag er det sol i bergen, og det er jo også ganske okei!

 2. 12:54, 27 Aug 2012 / 12:54

  Høres ut som en kjempe kult dag!

 3. 13:18, 27 Aug 2012 / 13:18

  Veldig fine regnbilder!

 4. 14:18, 27 Aug 2012 / 14:18

  Hørtes ut som et øyeblikk fra en Audrey Hepburn film <3

 5. 14:51, 27 Aug 2012 / 14:51

  Vilka bedårande bilder du tar! Oerhört inspirerande :)

 6. Atla
  15:06, 27 Aug 2012 / 15:06

  Åh, så fiiint^^ Spesielt det siste bildet døde jeg litt av <3 Regn og regnbilder er så vakkert. Fikk Wish magasinet i posten for et par uker siden: lykke

 7. 15:14, 27 Aug 2012 / 15:14

  I begynnelsen av helga var det helt ekstremt vær her også! Jeg elsker lyn og torden og dundrende regnvær!
  Dette virket som en skikkelig morsom utflukt. Morsom buss og god mat og godt selskap, det må jo bare bli bra!

 8. 15:46, 27 Aug 2012 / 15:46

  Magisk! London er berre fantastisk <3

 9. silje
  16:55, 27 Aug 2012 / 16:55

  jeg har et spørsmål til deg som ikke har med innlegget å gjøre (unnskyld!). til neste år tenkte jeg å være au pair i london. men hvordan skal man skaffe seg venner i en by der man ikke kjenner et eneste menneske? hvordan starter man liksom på scratch? jeg tenkte kanskje det var lurt å spørre deg som har opplevd det i både paris og london.

  • mariell
   Author
   17:40, 27 Aug 2012 / 17:40

   vel, det har vore kjempevanskelig å få seg venner både i london og paris. men det eg har lært er at du treng berre éin person som ein likar og blir venn med, for sjansen er ganske stor for at den personen óg har fine venner som du likar. korleis du skal få den eine vennen er vanskelig å sei, men eg vil tru det er lurt å kasta seg litt ut i nye situasjonar, plassera seg sjølv i eit rom med folk som deler samme interesse.

   kanskje eit kurs? til dømes har v&a-museet workshops heile tida med morsomme tema, av og til er dei gratis til og med. berre google rundt om workshops så finn du sikkert noko du likar.

   kanskje gjennom ein blogg? det er jo fullt lov å kontakta nokon ein likar bloggen til og spørja om å møtast. det er sånn eller nesten sånn eg har møtt haleigh, carrie, elsa, sandra, heidi og caroline, sigrid og fleire. ein må berre vera litt frampå og tørra. det verste som kan skje er at nokon seier nei eller ikkje svarar, og da må ein prøva på nytt, leita litt til, vera modig, holda ut.

   caitlin, som er den einaste vennen eg har i london som ikkje er gjennom internett, møtte me først på ein bursdagsfest også på ein event. heile eventet stod me i eit hjørne og snakka om reality-tv og franske musikalar, og på slutten var me sånn “you’re awesome, i’m awesome, let’s be friends”. så det gjorde me. det viktige er å vera frampå, vera aktiv og engasjert og snakka med folk.

 10. 19:24, 27 Aug 2012 / 19:24

  Takk for at du alltid gjør livet bedre. Du kjenner meg ikke, men jeg er glad i deg likevel.

 11. 00:45, 28 Aug 2012 / 00:45

  Picnic in a bus riding through London in the rain – it sounds just perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *