wish mag & the mcm bus picnic.

wish&mcm picnic.

på laurdag reiste eg og jostein til knightsbridge for å møta opp åtte andre fine personar for å ta den finaste bussen som finst rundt omkring i london også på piknik! det var wish mag og mcm som var vertar for heile sirkuset, og alle som var inviterte var involverte i magasinet på ein eller annan måte. me køyrte til battersea park og på veg frå bussen til piknik hølja det ned som eg aldri før har opplevd i london. me stod under tak i ein halvtime og berre høyrte på regnet som tromma ned i trea. me bestemte at ballspel og utepiknik var utelukka og plutselig var pikniken på golvet i andre etasje i bussen istaden! me køyrte rundt i london og forbi alle attraksjonar og ooh-a og oh my god-a når det lyna og tordna utanfor. trygt inne åt me godteri forma som romskip og sandwichar med ovnsbakt paprika. etter nokre timar i bussen som såg ut som ei håndveske sprang me gjennom hyde park i høljeregn til holly sin leilighet der me drakk vin og te og stod på kjøkengolvet og snakka heilt til me tørka, og london óg.

wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.wish&mcm picnic.

translation:
on saturday, j and i went to knightsbridge to meet eight lovely people. we were going on a very pretty bus that was taking us to a picnic! wish mag and mcm were the hosts of this circus, and everyone invited was in one way or another involved in the making of wish mag. we drove to battersea park and on our way from the bus to the picnic it started pouring down like i have never experienced in london before. we hid under some roofing for half an hour and listened to the rain drumming over our heads, into the trees. it wouldn’t be possible to go through with the picnic as planned, so all of the sudden the picnic was happening on the floor of the bus! we drove through london past all the tourist attractions and ooh’ed and oh my god’ed about the thunder and lightning going on outside. safely inside we ate ufo candy and sandwiches with roasted bell peppers. after some hours on the handbag bus we ran through hyde park in the pouring rain to holly’s flat where we drank wine and tea and stood on the kitchen floor talking until we dried up, and london too.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *