7 days.

Untitled
raquel fialho.

Untitled
amy f. hughes.

sidan me kom tilbake til london i starten av august har me levd i eit slags heilt eige univers der eg er husmor og jostein jobbar. eg har laga lunsj og middag kvar dag, vaska opp, støvsugd, redd opp senga, handla maten og jobba på som vanlig. og han har vore limt til datamaskina. som masteroppgåve har han blant anna laga ein fantastisk app, den er meint at ein kan bruka når ein er i kollektivtransporten med rolig musikk som spelar i evighet om ein ikkje stoppar den. det er så sjukt spennande akkurat no, alt sammen. spennande og nervevrakande. i dag er det éi veke til jostein leverer masteroppgåva si og da skal me endelig ta litt vidunderlig fri heilt på ordentlig, berre oss to. spela scrabble i senga og sitta på kafé og ikkje snakka jobb eller app eller noko. drikka doble espresso og dansa til høg musikk på kjøkengolvet. endelig sleppa å sakna kvarandre sjølv om me er i samme leilighet. så får me berre håpa at han likar meg like godt sjølv om han er blitt master of music. uansett er det han som skal ta oppvasken.

(ps, meir om appen seinare. det skal jo gå an å kjøpa den. om de vil høyra musikken til jostein no kan de sjå her. perfekt musikk om ein treng å få blodtrykket litt ned.)

translation:
since we came back to london in the beginning of august we’ve been in this bubble where i’m a housewife and j is a working man. i’ve made lunch and dinner every day, done the dishes, vacuumed, made the bed, done the grocery shopping and worked as usual. and he has been glued to the computer. for his masters’ degree he has (among other things) made an amazing app intended for use in traffic, with calm music that plays for ever if you don’t stop it. it’s very exciting right now, and nervewrecking. today the due date is one week away, and then we will finally take some time off for real. just the two of us. play scrabble in bed and go to a café and not talk about work or app or anything. drink double espressos and dance to loud music in the kitchen. finally we won’t have to miss eachother while in the same apartment. let’s just hope that he likes me the same when he’s become master of music. either way, he’s doing the dishes.

ps, we’ll talk more about the app later. you’ll be able to buy it. if you want to listen to his music now, you can do so here. perfect if you want to lower your bloodpressure for half an hour.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg forstår at du gleder deg til det. Nå har jeg en bachelordegree og nyter hver sekund med en bra følelse, fordi jeg endelig har fri og å skrive oppgaven er ikke lengre den eneste tanken som jeg har i hodet mitt.

  • Nydelig musikk, må du hilse Jostein og si!
    (Og jeg vet hvordan dere har det; jeg leverte masteren til jul og her var rollene litt snudd på hode, men med like mye savn.)

  • Kjenner til følelsen. Men jeg gjorde alt alene: middag, oppvask, støvsuging, sove, våkne og timertimertimer med arbeid. Så sjukt godt når det er over! Og så er man tusen ganger klokere. Tvitvitvi med innspurten.

  • Slike intense perioder er gjerne litt slitsomme, men jeg håper det går bra med graden hans og at dere kan kose dere skikkelig sammen når den siste uken er over! Stå på, begge to!