a saturday night in west hampstead.

west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.west hampstead.
laurdag reiste eg og jostein med toget til west hampstead for å henga med caitlin i hennar nye leilighet. det openbarte seg ein enorm park til hage, som det kanskje ofte er i west hampstead. med oss hadde me pakka chips og rosa bobler! me sat der i timesvis, såg på bilder fra barndommen og åt maltesers. så åt me wraps til middag og snakka om gamal britisk mote og reality-tv. så tok me siste toget heim.

translation:
on saturday j and i went to west hampstead to hang out with caitlin in her new apartment. behind her building there is a huge garden, more like a park really. maybe that’s the thing in west hampstead. we had packed crisps and pink bubbles. we sat there for hours looking at pictures from caitlin’s childhood eating maltesers. then we had wraps for dinner and talked about british fashion and reality tv. then we went on the last train home.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *