london tip – borough market.

borough market.borough market.borough market.borough market.borough market.borough market.borough market.borough market.borough market.

her kjem eit londontips! om du vil komma deg litt vekk fra hysteriske oxford street og få ned pulsen litt bør du ta deg til borough market. eit stort matmarked der ein får smaka på alt. det finst veganske cupcakes, glutenfri kaker, gelato, fransk yoghurt, frukostblanding, pølser, østers, ferskpressa juice, burgerar, sjokolade, vin, øl. og ei heil bod med lakris! me var der forrige veke og kom heim med lammemerguez og éin stor raud paprika. ein fin måte å bruka ein ettermiddag på.

translation:
here is a london tip! if you want to get away from central madness, go to borough market. a big food market where you can taste everything. there are vegan cupcakes, gluten free cakes, gelato, french yogurt, cereal, sausages, oysters, fresh juice, burgers, chocolate, wine, beer. and an entire stand with just licorice! we were there last week and came home with lamb merguez and one really big red bell pepper. a really lovely way to spend an afternoon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Så herlig lune bilder! Jeg spiste frokost for mindre enn to timer siden, men nå ble jeg litt småsulten igjen, hihi. Takk for tips, de kommer alltid godt med!

  • Lovely pictures! I’d visited Borough Market in May just before leaving London, and I was cursing myself as to why I hadn’t gone more often. The food, albeit a little pricey, is delicious! Can’t wait to go back once I return in September!

  • Hjartesmil! Eg syns bloggen din er så fin. I haustferien skal eg besøke ei venninne som bur i London. Ho likar seg desverre ikkje så godt der, er ny i jobben, borte frå kjærasten osv. Eg har så lyst å gå til dei finaste plassane i London saman med ho når eg er der. Kan ikkje du lage nokon London-tips?
    Ingvild

    • hei, ingvild! eg har desverre ein policy på at eg ikkje gir vekk tips til eg har fått laga ein fullstendig guide og forhåpentligvis få solgt den til ei avis eller solgt den her. men! det finst ein masse tips her inne om du berre leitar litt, sjå til dømes på kategorien om london. lykke til!

      • Lag ein! Eg kjøper :) Har allereie ein Paris-guide i hylla og den kom vel med og vart godt brukt på siste Paristur. :)