macarons & savile row.

one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!one year in london!

på onsdag feira eg og jostein eitt år i london! det fekk ikkje bli nokon veldig ekstravagant feiring, me gjekk og kjøpte makronar og magasin og satte oss i ein liten park og åt veldig høglydt mens me las høgt til kvarandre. så gjekk me via hanover square til savile row og såg på alle dei vanvittige mannekleda, landa på piccadilly og hoppa på tuben heim frå green park. og det var den lille men perfekte feiringa!

translation:
on wednesday we celebrated one year in london! it wasn’t to be a very extravagant celebration, we went and got macarons and magazines and sat in a park and ate them very loudly while we read aloud to eachother. then we walked through hanover square to savile row and looked at all the insane mensware there. we landed on piccadilly and jumped on the tube home from green park. and that was that very small but perfect celebration!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *