new people.

new people.new people.new people.new people.new people.new people.

akkurat no er eg i ei bølge der eg møter nye menneske heile tida. seinast var på søndag, då reiste eg og jostein til aust for å gå på marknad med fine mariell. me åt crepes og snakka om språk og framkalling.

translation:
right now i’m in this flow where i’m meeting new people all the time. most recently on sunday, j and i went to east london to go to a market with lovely mariell(name twin!). we ate crepes and talked about language and developing(film).

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kjære Mariell
  Jeg har et lite spørsmål, som jeg lurte på om du kanskje hadde noen svar til om du har tid:)
  Jeg har akkurat flyttet til London, og er på utkikk etter billig interiør. Jeg lurte derfor på om du vet om noen markeder eller butikker som selger billige kopper og kar, pynt og bokhyller.

  Tusen takk for en aldeles strålende og motiverende blogg!
  Klem fra Anine

  • aller helst ville eg ha funne ut kva charity shops som finst i ditt område. me har handla møbler på gumtree, ebay og vintage furniture flea, samt charity shops. greenwich market er bra på torsdagar, portobello road er óg bra før turistane kjem. det tar lang tid å flytta til london ordentlig, få alt på plass og føla at ein har heimen sin her. men hold ut!

 • Åh, crêpe som ser ut som en snurr! Så godt og gøy! Slike benker til minne om fine folk gjør meg alltid varm om hjertet, og nye mennesker er kjempespennende!

 • Så liten verden er. Jeg var på ei utstilling i vesterålen en sommer, og da var det bildene til Mariell som hang på veggene. Vi fikk vaffel og kaffe og på bordene var det blondeduk og ville blomster. Å møte nye folk er nok en veldig bra ting. Jeg er ikke flink nok til det.

 • Hei Mariell. Jeg har et lite spørsmål, hvor ligger kafeen som du viser på de siste bildene (fra august)? Ellers vil jeg bare si du har en kjempe fin og inspirerende blogg. Bildene dine kan gjøre en dårlig dag god. Kos deg videre i London, jeg vet alt om at det tar tid til å føle seg ordentlig hjemme i denne byen, men samtidig elsker jeg den….. Flyttet her nesten på samme tid som dere. 3 klapp på <3 fra meg!