♦ smileruter no⁵ – frukost.

smileruter no 5.

joanna. marie. may. ida. caroline. /
marit. joanna. beatrix. marie. helene. /
n.n. maiken. joanna. helene. kaja. /
camilla. ingvild. christin. emelie. maria. /
caroline. nora. silje. synne. maren. /

her er frukostsmileruter. dei fekk meg til å smila. kor fint det er at de et så mykje fargerikt til frukost, og at de gjorde ein innsats for å få fine bilder. det er jo det dette prosjektet handlar om! å gjera kvardagen litt meir interessant.

translation:
these are the breakfast boxes! they really made me smile. it’s so nice that you eat so many colorful things for breakfast, and that you made an effort to get great shots. that’s what this project is about, after all! making everyday life a little more interesting.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *