10 things no➊➐.


korleis laga is hos a beautiful mess. får meg til å få lyst til å kjøpa iskremmaskin i dag. tenk å laga sin heilt eigen is!


kate moss av tim walker for love magazine(i butikk no). sjå resten av bildene her.

instagram: july
littleglowinglights på instagram! og blogg, her.


rachel khoo, kjent britisk matskribent. ho flytta til paris og no lagar ho tv fra sitt bittelille pariskjøkken. veldig inspirerande og enkelt, får meg til å lengta så sjukt etter vår i paris. og sjokolademousse. ho har óg nettopp gitt ut ei bok som heiter the little paris kitchen.


marie forleo. om de føler dykk uinspirerte og treng ein dytt i rett retning, er marieforleo.com the place to be. spesielt for unge profesjonelle kvinner. elskar ho.


korleis laga iskrem-ballongar! perfekt for bursdagsfest.


den fine tumblr-feeden jackieblog, med masse fantastiske bilder av jackie kennedy.


eit heilt fantastisk bryllup frå vogue, fotografert av robert fairer.


isabel allende snakkar om lidenskap på ted talks.


beste mina skriv om sitt forhold til marilyn monroe i dag, akkurat 50 år etter ho gjekk vekk.

translation:
1. how to make your own ice cream, from a beautiful mess.
2. kate moss by tim walker for love no8(in stores now), see all pics from the editorial here.
3. littleglowinglights on instagram. blog too, here.
4. rachel khoo, a very inspiring young british chef who lives and eats in paris, where she also makes her tv show from her teeny tiny paris kitchen. very inspiring and simple, and it makes me long for paris spring and chocolate mousse.
5. marieforleo.com is the place to be if you need some inspiration and a push in the right direction.
6. an ice cream balloon cone diy! perfect for birthday parties.
7. tumblr feed jackieblog.
8. amazingly beautiful wedding in vogue, photographed by robert fairer.
9. isabel allende talks about passion at ted talks.
10. my friend mina writes about her relationship with marilyn monroe today, 50 years after her passing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Ti interessante overraskelser, som vanlig!
    Jackie Kennedy var så flott, med sitt smil og sine antrekk og sine ikoniske perler. Hun brukte jo perlekjedet til omtrent alt, og inspererte flere generasjoner kvinner til å gjøre det samme. Da hun døde, skulle det auksjoneres bort, og man forventet en hel astronomisk utgslagssum. Da auksjonshusets ekspertpanel takserte perlene hennes, kunne man ikke annet enn slå fast at de var falske. Det var noe billig juggel hun hadde kjøpt i studietiden, som ikke hadde annen verdi enn affeksjonsverdien som førte til at hun brukte dem så ofte. Fint å vite at selv en førstedame, med sine ressurser, kan forsake ekte perler for gode minner i plast.
    God søndagskveld!

  • Å, takk for Marie Forleo-tipset! Jeg brukte kvelden i går på å gå gjennom nettsida og åpne videoer som så interessante ut, og morgenen på å se dem. Nå har jeg ei tekstfil med “Marie Forleo”-visdom, og en streng dagsplan på veggen, og jeg føler meg både inspirert og godt rusta til å ta fatt på en travel høst med mye jobb både hjemmefra og borte.

  • Isabel Allende er fantastisk! <3 Og det seier eg ikkje berre fordi ho er namnesystra mi (joda, neida. Ok, så gjer eg det, men heldigvis så er ho fantastisk uansett. Sjølv om ho hadde hatt namnet Eva eller Marit. Heilt sant.)

  • åh, mye fint å kose seg med på en regnfull mandag! den isen så utroolig god ut, veldig synd at jeg ikke tåler fløteis..

  • iskremmaskin er supert! jeg har en selv og jeg bruker den hele tiden. man kan lage enkel is som blir ferdig på bare 30 minutter og smaker mye bedre enn butikkis og som er mye sunnere! hjemmelaget is smaker så utolig mye bedre og det er ganske enkelt óg selvfølgelig litt avhengig av hva man velger å lage.