your own little world.

før eg laga min eigen blogg trudde eg at wordpress var djevelen, og at eg aldri kom til å få det til. men så vips var det som om nokon skrudde på ein brytar og eg klarte det. og eg laga ikkje berre blogg til meg, men óg til to av mine beste venner, synne og sara, som begge har begynt på sine eigne domene. eg flaut gjennom heile prosessen fra domenekjøp til å få satt opp wordpress til design til koding til import av gamle innlegg til publisering. så no har eg allereie satt opp tre bloggar gjennom wordpress og føler at eg har ganske god kontroll. derfor tenkte eg at om det fantes nokon der ute som trong litt hjelp til å komma seg avgarde med sin eigen lille internettheim, så kan eg tilby meg å hjelpa mot ein ganske billig penge. det føles så bra å vera på eige domene og vita at alt er mitt eige!

om du er interessert i å laga ein sjølvstendig wordpressblogg kan eg hjelpa med oppsett og design og ein innføring i korleis wordpress-verda funkar, på eit veldig basic nivå og eg kan vera med på kvart minste lille steg. send meg ein mail på mariell@hjartesmil.com for prisar og detaljar!

translation:
i’ve already made three wordpress blogs and i now feel like i have it down pretty well. so i thought, if anyone needs help getting started on their internet homes, i’ll be able to help. if you’re interested in making your independent blog i can help with installing and design, and guiding you through how the world of wordpress works. send me an email at mariell@hjartesmil.com for prices and details!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *