sometimes awful things have their own kind of beauty.

endelig fekk eg sett den, a single man. venner og internettet har skrike høgt om kor fantastisk den er. og herregud kor fin den var. så nydelig. tom ford er eit geni. berre fargebruken, liksom. me ser litt på korleis den ser ut:

a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.a single man.

a single man handlar om ein mann som nettopp har mista kjærleiken av sitt liv og som planlegg å ta sjølvmord. så filmen startar som ein gjennomgang av hans siste dag og mens han gjer seg klar til å forlata alt. ei veldig sterk historie om kjærleik, og det beste portrettet av eit homofilt forhold eg nokon gong har sett. så ekte og ikkje-parodisk(som det meste anna er).

translation:
finally i’ve seen it, a single man. friends and the internet have been voicing how amazing it is for a long while now. and oh my god, i loved it so much. it was beautiful. tom ford is a genius, just look at how he’s used colors.

a single man is about a man who has recently lost the love of his life. he is planning a suicide and the movie starts with him getting ready to spend his last day. a very strong story about love, and the best portrayal of a gay relationship i’ve ever seen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *