fredrik (22).

frå i går kveld til i dag tidlig feira me fantastiske fredrik sine 22 år. eg har filma så sjukt mykje, de skal få sjå seinare såklart. men først tenkte eg berre å visa gåva frå nesten alle som kom på festen. for ca to månadar sidan satte eg i gang eit stort sirkus med organisering og me fekk huka den veldig talentfulle caitlin shearer(min favorittillustratør) til å laga eit bilde av fredrik i holly golightly sin leilighet. den kom på døra i går, ei bølge av lettelse slo over meg. elskar den så høgt, det gjer han óg. <3

translation:
from last night until this morning we celebrated fred’s 22 years. i’ve filmed soooo much, you’ll get to see it later of course. but first i thought i’d show you the gift we gave him, from almost everyone who came to the party. around two months ago i got the wheels rolling to get caitlin shearer, the amazingly talented illustrator, to make a picture of him in holly golightly’s apartment. it came in the mail yesterday, such a weight off my shoulders! i love it so much, and so does he.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *