redecorated.

redecorated. <3

no kjem bilder av mitt og jostein sitt fantastiske nye soverom! eg og frøy har mala etter mitt og svigerfar sitt forarbeid, det er heilt fantastisk fint. blir heilt yr av glede. rommet vart sist pussa opp i 1952, da bestefaren og bestemora til jostein budde der mens dei bygde sitt eige hus på garden. det blir så fint å komma tilbake hit og føla at dette soverommet er liksom vårt no, på ordentlig. det er det første rommet eg har pussa opp heilt på eiga hand sjølv, føles skikkelig voksent. no kan eg sparkla og pussa(med pussemaskin) og mala og venta på at det tørkar. ikkje perfekt, men bra nok. elskar å læra nye ting! uansett, no får de sjå! bildemaraton:

redecorated. <3redecorated. <3redecorated. <3redecorated. <3

sengene var i kjedelig furu før, me malte dei kvite med blått fyll.

redecorated. <3redecorated. <3redecorated. <3redecorated. <3redecorated. <3

koffertane tilhøyrer bestefaren til jostein, dei fekk vera nattbord for dei er altfor fine til å ha bortgøymt i eit kott eller på eit loft.

redecorated. <3redecorated. <3

bildet på veggen er noko av det finaste eg og jostein eig. og det var slutten på bildemaratonen. no har me hatt inspeksjon: alle på garden kjem innom og ser korleis det har blitt. så har eg, frøy og lille t hoppa i senga og leikt gøymsel(ein må jo berre elska gamle hus med store kott og djupe skap og spisskammers).

translation:
here are some pictures of jostein and mine bedroom in the old house. frøy and i have painted these last few days, it’s so lovely it makes me woozy with joy. the room was last redone in 1952, when j’s grandfather and grandmother lived here while building their house on the same farm. it’s going to be so lovely to come back here and really feel like this is our bedroom now. it’s the first room i’ve ever redecorated on my own, feels very grown up. i now know how to spackle and paint and wait for it to dry. love learning new things!

the beds were so boringly wooden, so we painted them white with blue fillings.

the suitcases belong to j’s grandfather, they’re our nightstands now because they are far too pretty for an attic.

the picture on the wall is one of the most precious things we own. and that concludes this marathon. we’ve been inspected now: all the people on the farm come to take a look at the results. after, frøy, little t and i jumped in the bed and played hide and seek(gotta love old houses with big deep closet spaces.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *