before / after / summer still.

spackling and eating geisha.

i dag har eg begynt med oppussing i gamlahuset, eg lærer meg å sparkla og pussa og gjera alt i rett rekkefølge, sånt som føles voksent. etterpå kjem det til å sjå ut som ein drøm, spesielt neste veke når huset blir fylt av mine aller beste personar.

kva gjer de i regnet? det er så stille her for tida.

translation:
today i’ve started redecorating the old house, learning how to spackle and doing everything in the right order, like a grown up. it’s going to look like a dream, especially next week when my favorite people will fill all the beds in this house.

what are you up to in the rain? i think it’s so quiet here.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • jobber og jobber og jobber for å tjene penger til møbler til mitt nye hjem som bare venter på meg i Oslo. og når jeg ikke jobber pakker jeg ned bit for bit av livet mitt i brune esker, og grugleder meg så jeg blir helt gal.

 • Mannen og jeg er på besøk hos mine besteforeldre og finner fine steder her i den lille byen vi ikke viste om. Til nå har vi funnet en knallgod Cæsarsalat, skikkelig cortadoer, kanelboller og en liten barnetøybutikk med Madikken-kjoler. Vi drar hjem til Bergen i morgen og skal bare vaske klær og klappe katten før vi drar til Sogn!

 • Så spennande! Eg elskar interiørblad/bloggar, kan bla i timevis og drøyme om korleis eg ville pussa opp om eg hadde eit spesielt rom.
  Eg jobbar, les og går tur med vofsen. På jobb prøver eg å snakke fransk med eldre folk frå Sveits og Frankrike, og etterpå prøver eg å vere flink å slå opp i franskbøkene mine, eller på nettet, og lære eit nytt ord eller tre. (Skjer ikkje så ofte, men det går framover! Gler meg til den dagen eg kan innkvartere på flytande fransk.)

 • jeg venter, stortsett. venter på å få komme hjem til norge igjen, etter 7 måneder i scotland. har en diger savneklump i magen, og nå må jeg snart se mamma og pappa igjen!

 • Etter at jeg kom hjem fra Japan, har jeg tenkt å gjøre dette i sommer: Sy en kjole. spise god salat, gå i fjellet, trene, være kreativ, sykle i skogen og plukke blomster, ta kontakt med en gammel venninne.

 • For øyeblikket er jeg i Tyrkia, fanget i turistmaskinen. Det er trist at mange reiser hit og er her i flere uker, for så å komme hjem uten noe annet enn brunfarge og tax free-varer. En svensk-tyrkisk dame jeg snakket med (hun drev for øvrig en av de få tyrkiske restaurantene jeg har sett her) sa det rett ut: “De vil ha klimaet vårt, ikke kulturen.” når jeg blir gammel nok til å bestemme feriemål selv, så skal jeg aldri aldri aldri mer på charterferie. Norsk regn høres i grunnen veldig deilig ut.

 • jeg venter og venter og venter så jeg blir blå i fjeset og krøllete på innsiden på svar fra samordna opptak. samtidig handler jeg gamle kjoler og hører på the kooks, drikker en del øl med en del bra folk, klager ikke over været og trikker rundt i oslo mens jeg tenker noen fine og noen triste tanker – tanker om en mann som er høy og tynn og bruker hatt og synger triste sanger i mørke kjellere. han bor i leiligheten min og ser gjennom meg når vi snakker om husleie og strømpriser, og jeg ønsker meg til en virkelighet hvor han skjønner hva jeg mener, ikke bare hva jeg sier.

  oslo er bra altså, selv om følelsene er for store.

 • Har en ganske trist ferie, egentlig. Hadde ikke råd til å dra med mine venner til Danmark, og min far er på ferie med sin nye familie. Men! – jeg tar bilder og utforsker min egen by helt alene. Sitter på cafè og leser bøker og redigerer bildene jeg tar (og drikker alt for mye kakao og kaffe)

  Det å være alene er viktig. Det har jeg lært av å lese bloggen din :)

  Håper vi får se bilder på bloggen av huset! Inspirerende.

 • Jeg jibber, jobber, jobber. Men nå har jeg fri i to dager, og har tatt turen til Hamar for å besøke lillebror og katten min. I dag skal jeg bare lese i Historien om fru Berg, rusle litt i byen og lage noe godt til middag. Fint!

 • Jeg venter, venter og venter på svar om hvordan høsten skal bli, maler dobbeltsenga etter mamma, flyr fra by til by og tar bilder av mange hotellsenger. Prøver å bestemme meg for hvilken kystby i Norge som har den fineste havna. Ønsker meg bare tid til å gå i fjellet.

  • huset vart pussa opp på 70-talet, så veggane på rommet me pussar opp er frå då. vanlig maling går heilt fint, men takk for tipset! skal hugsa det til ein anna gong. : )

 • Det er så veldig fint å pusse opp gamle hus selv, med en varsom hånd – og særlig når det regner. Vi har vært i fineste NY, der var det ikke mye regn, men hetebølge. Nå er vi hjemme igjen og skal male huset hvitt med grønne karmer og passe på rosene. Jeg håper du har en forunderlig sommer.

 • Jeg venter, og venter og venter på å flytte inn til Oslo, venter på studier og venter på at alt skal begynne. Sommerjobb fikk jeg ikke, så dagene går bare i en dvale av ensomhet egentlig, for alle andre jobber. Litt trist det der, men prøver å aktivisere meg selv hver dag.

 • jeg jobber. innimellom er jeg husmor, og prøver meg på ulike matoppskrifter, vasker klær og hus, og er privatsjåfør for søsteren min. en hektisk hverdag. heldigvis er det kun litt over en uke igjen med jobbing, så reiser jeg til skånevik (sunnhordalands perle, hihi) en tur, også bærer turen videre til spania etterpå. glede.

 • Jeg jobber, jobber, jobber og jobber for å tjene inn penger til studiehverdagen som begynner igjen i august. Kan nesten ikke vente med å komme tilbake til Oslo. Men på tirsdag begynner landsstevne i Norges Bygdeungdomslag her i Hedmark. Det blir Rock ‘n Roll tjuetolv og rosa femtitall hele uka. Da kommer døgnet til å bli snudd opp ned, det blir for mye vin og fuktige netter i telt. Og det blir så jævlig bra.

 • Jeg bor hjemme hos mamma og pappa i sommer og jobber på det stedet der jeg alltid jobber om sommeren. Etter et år på Universitetet virker det litt som om tiden står stille her på “bygda”, mens den går superfort inne i byen. De få dagene jeg har fri flytter jeg sakene mine herfra og over i den nye leiligheten min, og går på IKEA og ser på mange fine ting jeg egentlig ikke trenger, grugleder meg litt til å begynne på det nye studiet og kjenner på angsten/spenningen/bekymringen/gleden over å skulle prøve meg på 50 studiepoeng dette semesteret. Jeg har pusset opp et gammelt kjøkkenbord (med sånn fin skuff i) som jeg bruker som spise- og skrivebord, og jeg har gjort alt selv (+ det ble veldig veldig veldig fint, om jeg får si det selv). Stolt! I tillegg tyvleser jeg litt på pensumet mitt, drikker masse te og tar ullsokker på føttene. Koser på nabokatten, og kjenner at jeg gleder meg til å komme meg tilbake til Universitetet og nyte livet.

 • Så gøy! Slike prosjekter får meg til å føle meg voksen, også!
  Jeg frilanser for øyeblikket, og disponerer tiden min selv, og det føles supert ettersom kjæresten min har ferie og vi kan gjøre masse fint sammen. Dessuten ser jeg bra filmer og serier i fleng, for været er jo så som så, og spiser kake og drikker kakao med god samvittighet. Yay!
  —–
  Ny blogg: etdrysskanel.wordpress.com

 • Jeg driver litt på med en 30-dagers tegneutfordring. Ikke helt typisk meg, men hvorfor ikke? Og jeg avbryter bøker, bruker altfor mye tid på internett og venter på svar fra universitetet jeg har søkt på.