castle life.sidan måndag har eg budd på slott i skottland og i dag var det plutselig tomt for bloggstoff som vart publisert av seg sjølv. her kjem derfor instagrambildene eg har lagt ut fra reisa så langt, det er altså heilt fantastisk å vera her. naturen slår pusten ut av ein og å leika gøymsel i eit slott er noko alle burde prøva på eit tidspunkt i livet. kor gøy det er å finna og bli funne. å stå bak ei tung fløyelsgardin og kjenna hjartet pumpa mens ein sjuåring leitar med forsiktige trinn og nøyaktige auge.

translation:
since monday i’ve lived on a scottish castle and today i ran out of blog entries that posted themselves. so here are the instagram shots from the trip this far. being here has been magnificent. the nature is breathtaking and playing hide and seek in a castle is something everyone should try at some point in their lives. how fun it is to find and be found. standing behind a heavy velvet curtain, feel your heart pound in your chest while a seven year old looks with careful steps and accurate eyes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *