♦ smileruter no⁴ – sjå ned!

smileruter.

ingrid bettina. marie. camilla. lise. ingvild. /
frøy. hanne. lina. tora. isabel. /
kamilla. kine. silje. malin. rikke. /
camilla. zofia. kristine. ringa. malin. /
sine. hannah. siv. helene. ingrid marie. /

er så imponert over kor kreative de er denne gongen. over 70 bilder har eg fått inn, det er jo heilt fantastisk! håpar de vil vera med neste gong óg og holda oppe nivået. elskar når eg skjønnar at de har gått ut og fått frisk lukt og brukt kreativiteten for å senda inn bilder. det er jo det eg vil med dette prosjektet. min favoritt så langt!

translation:
i’m so impressed by how creative you’ve been this time! i’ve gotten over 70 images, which is amazing! i hope you’ll join in next time too and keep it up. i love it when i can really tell that you’ve gone outside and gotten some fresh air and used your creativity to send me pictures. that’s my main goal with this project. my favorite this far!

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *