may i read your blog?

UntitledSoilMother's day

eg er alltid så nysjerrig på de som les bloggen min. mange av dykk kommenterer jo(<3!!) med linkar til eigne bloggar, men eg lurer på: er det nokon der ute som les bloggen som ikkje har lagt igjen nokon kommentar? for eg vil gjerne sjå kva de skriv om! kan ikkje de legga igjen ein kommentar med link til bloggen og skriva litt om kva de skriv om? så tar eg meg ein runde og ser på og lagar eit eige innlegg her med bloggar eg likar!

translation:
i’m always very curious about you guys. many of you leave comments(<3!!) with links to your own blogs, but i can’t help but wonder: is there anyone out there who reads the blog who haven’t left a comment? because i really want to see what you’re doing. so, please leave a comment with a link to your blog and some words with what you write about? then i’ll go around and look and make an entry here with blogs that i like.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Heisann! Jeg har vel lagt igjen et par små kommentarer før tror jeg :) Men det er ganske lenge siden.. Jeg blogger om hverdagen min, psykisk helse, hunder og fjellvandring. Velkommen innom ;)

 • Hei! Jeg kommenterer sjelden, men leser alltid :) Jeg blogget på marialogy.com i fire år, men har nå startet på nytt. Foreløpig er det ikke så mye der inne, men det kommer, det kommer.

  God aften!

 • Jeg skriver nok ikke like fint eller tar like fine bilder som deg og mange andre. Ikke skriver jeg alltid om fine ting heller. Men jeg skriver ekte og om min vei mot å bli frisk. Prøver å skrive litt om ting som jeg synes er fint, som f.eks. tatoveringer og fine hårfarger. Men, jeg har derimot et sinnsykt fint design da! Om det teller for noe! :)

 • Jeg har lest bloggen din i mange år, og er fortsatt fan. Du er så flink og sterk og inspirerende! Men jeg kommenterer nesten aldri – dessverre.

  Jeg skriver om … å være ung, kanskje. Da jeg starta, skreiv jeg for å ha et sted å tømme hodet, og det ble fort en måte å organisere tanker på, helt rett frem. Det er bare tekst, ingen bilder, korte og litt lengre. Veldig konkret og altfor ærlig, tror jeg.

 • Lagde meg akkurat en matblogg. Der skriver jeg om emkle oppskrifter på muffins og paier, frokost inspirasjoner og lette og gode middager. Ellers har jeg en fotoblogg/tumblr som heter Helenefotografia.tumblr.com Som jeg opptaterer med mine egene bilder. Håper du liker de, er stor fan av din blogg så hadde betydd mye om du bare tok en titt!

 • Jeg har lagt igjen noen kommentarer før, selv om jeg burde lagt igjen mange, mange flere., Men jeg vil du skal vite at jeg leser hvert eneste innlegg du legger ut, og det har jeg gjort i over 2 år. Og det er helt utrolig at jeg er like trollbundet av deg selv etter så lang tid. Du slutter aldri å være fantastisk du. På bloggen min skriver jeg for det meste om det som gjør meg lykkelig. Er veldig glad i foto, og bruker bloggen til å vise fram små, fine øyeblikk i hverdagen som gjør livet så utrolig fint å leve.

 • Jeg er næsten lige begyndt at læse din blog og den er virkelig fantastisk (: Jeg skriver for det meste om min hverdag, mine tanker og sådan noget og så tager jeg en masse billeder, hvilket min blog bærer meget præg af.

 • Hei, hei! Det er sikkert blitt en stund siden jeg kommenterte sist, men jeg følger deg på bloglovin og leser alt du skriver :) Jeg blogger sjelden selv, og jeg har liksom ikke helt kommet i gang med bloggen jeg har nå. Noen ganger tenker jeg at jeg har den mest for at folk kan kommentere tilbake hvis jeg har stilt et spørsmål eller lignende. Jaja, du må gjerne ta en titt hvis du føler for det :)

 • Jeg kommenterer ganske sjelden, og har blogget ganske lite i det siste også, men nå begynner jeg å bli litt flinkere. Blogger stort sett om hverdag, kjæresten min, foto, sommer og fint, noe som ikke er så interessant for de fleste, men jeg elsker å kunne bla tilbake i arkivet og lese om det jeg gjorde for flere år siden.

 • Jeg leser hvert eneste innlegg her, men er ikke så flink til å kommentere. Jeg skriver om klær og litt om blomster og andre fine ting. Veldig bra og fint gjort av deg å stikke innom bloggene våre, setter stor pris på det!

 • Blogger ikke så alt for ofte da, men du må gjerne ta en titt! Leser bloggen din hver dag, men er vel like dårlig på å kommentere andres blogger som å blogge selv…

 • Jeg har vel kommentert her iblant, men jeg legger igjen et lite spor her også. Fotobloggen min inneholder mest makro-, blomster- og dyrebilder, men også litt annet. Ta gjerne en titt :)

 • Jeg har lest bloggen din lenge og nyter de flotte bildene dine. Min egen blogg handler om strikking og hverdagsliv, aller mest om strikking. Kommentarer er jeg ikke så flink til å legge igjen, men jeg vet jo hvor glad jeg blir for dem selv, så derfor prøver jeg å huske på det innimellom.

 • Hei, jeg er kjempedårlig til å kommentere på andre sine blogger, men jeg har fulgt din i over 1år nå. Min blogg er mer om mitt hverdagsliv, litt for å holde venner og familie som ikke er i nærheten oppdatert på de dagligdagse tingene. :) Jeg liker godt din nye “plattform”, og jeg elsker bloggen din!

 • Jeg er ofte innom her, men er dårlig på å kommentere. Er dårlig på å kommentere på alle store, poulære blogger, føler kommantaren min bare blir en dråpe i havet uansett. Men NÅ må jeg jo selvfølgelig kommentere :) Min blogg har egentlig ikke et spesielt tema, det blir mye hverdag og foto og ting jeg liker. Det siste semesteret hadde jeg praksis på en barnehjem i Tallinn, så da handlet bloggen selvfølgeig litt om det.

 • Hello Marielle,
  I am sorry to leave this message in English, but I am afraid that I don’t know how to speak Norwegian! I have just stumbled upon your beautiful blog. I found it because you have included one of my photographs (‘Soil’) in the post above! So it is a lovely coincidence that you have also asked people to introduce themselves in this post. I have read a lot of your blog already, and I am in love with the beautiful pictures. I blog my photographic adventures as rosajoy.wordpress.com. It would be lovely to see you there! Hope things are sunny, Rosa x

 • Har lest bloggen din i fleire år no, har vorte eit dagleg ritual! Men er ikkje noko flink til å leggja i frå meg kommentarar. Men det kan jo alltids forandrast!
  Marie (ei av mine nærmaste vennar) og eg starta eit lite proskjekt i haust. Grunna at me begge flytta til kvar sin del av Noreg og sidan me praktisk talt nesten avhengige av kvarandre og dela kvardagsting som;: at vikaren for posten såg to gongar på meg idag, når eg sykla forbi idag. Eller om den suppen som vart kjempe god, og den som ikkje blei så god. So bestemte me oss for å skriva brev. Men grunna student økonomi, bestemte me oss for å ha, bloggbrev. Me var ikkje so flinke til å dedikera nok tid til å forsetta med det. Men det vert tatt oppigjen no i sein sumaren/hausten, sidan ein av oss flyttar utenlands, me har mange tankar og idear.So blir godt å komma igang! Gleeder meg!

 • Jeg er kjempedårlig på å kommentere, til tross for at jeg har lest bloggen din i lang tid. Jeg har vel strengt tatt ikke den mest spennende bloggen, men jeg skriver om hverdagen min, litt om mote, og tar bilder.

 • Jeg har en blogg med stor strøm av bilder, musikk, og tekster jeg synes er fine :) jeg er veldig glad i fotografi, kunst, poesien, filmer, musikk og politikk :) jeg har kommentert noen få ganger og bloggen din er en stor inspirasjonskilde for meg :)

 • No har eg verken blogga eller kommentert her på noko som verkar som ei evighet, men no er det jo sommar, og då skal ein jo begynne på nye ting. God sommar, Mariell!

 • åh, jeg kommenterer altfor sjelden. MEN her er i hvert fall én kommentar!
  hjertelig velkommen til bloggen min. der finner du bilder og oppdteringer fra livet mitt, og noen diktlignende innlegg om livet og sånn :-)

 • Nå tror jeg jeg aldri har kommentert, men du er en sånn inspirasjon, følger deg på bloglovin og leser hvert eneste innlegg. Ja, vel, jeg blogger om livets opp- og nedturer.

 • I seldom write in my blog these days, mostly because I had so much to do with my exams and now that I’ve graduated I just feel…empty, so there’s not much to write about. My life is in paus right now. But it used to be, and will someday become once again, a place were I wrote about cats, boys, being a girl and showed my photographic art.

  Yeah, we’ll see what happens to smiths. It’s still my place for thoughts, just have to find myself again and share.

  (and also, I’m like the worse commenter on earth, but I llove your blog, mostly because your excellent shots that gives me inspiration almost every day)

 • Hei! Eg har lese bloggen din kjempekjempelenge, men eg kommenterar omtrent aldri fordi er redd for at det skal bli kleint. Men eg lovar å skjerpe meg og byrje å kommentere, for eg tykkjer bloggen din er superfin :) Eg bloggar om bøker på min lille blogg.

 • Jeg kommenterer bare en gang i blant, men er innom hver dag! Bloggen din er en stor inspirasjon Mariell! Og så er du så søt og virker så utrolig god <3

 • Følger bloggen din på bloglovin og leser derfor bloggen din gjennom det mediumet! “Bloggen” min er vel egentlig bare et utvalg av Instagrambilder jeg har tatt som havner på tumblren min. Reblogger ingenting

 • Hei flotte du! Jeg er sikkert den dårligste til å kommentere i hele verden, men jeg er da innom her hver bidige dag. Du er flott, og bloggen din nydelig. Jeg blogger bare i bolker, og blogger egentlig bare for meg selv, men ta da så gjerne en titt!

 • jeg kommenterer vel heller veldig sjeldent, men jeg leser alltid :)
  men hva jeg selv blogger om – så utrolig vanskelig å definere eller forklare. jeg blogger i all hemmelighet. om hemmeligheter. på en måte. tror det er det nærmeste jeg kommer.

 • aldri kommentert, alltid lest. du er jentejenten jeg aldri kommer til å bli, men så sykt kickass at jeg drømmer litt om livet ditt likevel. bloggen min er store bilder, korte setninger – mye hverdag og litt fest. den er meg i afrika og i asia, men mest av alt er den meg i bergens endeløse våte gater.

 • jeg skriver om dype tanker, stjerneklare himmler, ville tennåringshjerter og det å føle at man ikke hører hjemme noe sted. fotografier jeg tar selv, tips jeg tenker ut selv eller finner andre fine steder. det handler litt om turer i skogen, lange netter, stjernelamper under dyna, høy musikk og alle disse trangene man har til ting man slettes ikke burde ha trang til. og litt om det å gi faen.

  http://karolinessted.blogg.no

 • Har oppdaget bloggen din i det siste, og blir veldig inspirert av både det du skriver og bildene! Har egen blogg, minnefinner, ligger i navnet samler på minner, liker loppiser, gamle foto, og ffine steder!

 • http://guderenastronaut.blogg.no/
  Eg sletta for ikkje så lengje sida heile arkivet mitt, så det er ikkje så mykje å sjå akkurat no. Eg gjekk også nettopp over til å skrive på nynorsk sidan eg hadde det som hovudmål på ungdomsskulen og ikkje vil miste det heilt.
  Eg skriv om kattar, illustrasjon (eg arbeider mot å bli illustratør), kunst og fotografi som inspirerer meg og illustrasjonane mine, bøker og livet mitt (og litt eksperimentering innan fotografi).
  Bloggen min vil framover for det meste handle om utviklinga mi innan illustrasjon og om inspirasjon eg finn overalt rundt meg. Ein dag vil eg teikne illustrasjonar til ei barnebok (gjerne fleire) og eit cover til eit eller anna fantastisk band. Det er draumen.
  (Eg set også pris på å setje mitt eige preg på ting, som til dømes designen på bloggen. Noko eg likar særleg godt er å teikne gifar for hand på papir, sjølv om det er litt tidkrevjande.)

 • Hei!
  Må vel innrømme at denne posten fikk meg til å tenke litt. Jeg har lest og lest bloggen din i flere år, og anbefalt den til alle vennene mine, men jeg har ikke kommentert så veldig mye nei. Jeg har i det minste skrevet en mail eller to, til deg..
  I fjor var jeg fem måneder på Hawaii og skrev på reisebloggen http://www.superwoman-handyman.com . Da vi fikk valp begynte jeg å blogge igjen for de som ville følge valpen min. Jeg fant ut at det ble for mye hund og for lite reising og handyman, så i går flyttet jeg bloggen til et nytt domene, altså http://miominmio.blogg.no/. Den handler altså hovedsaklig om min lille herlige valp, og mitt forunderlige perspektiv på han..Det er litt skummelt med blogg.. Blir glad om du stikker innom :)

 • Hei! Jeg titter innom bloggen din hver dag, og legger en sjelden gang igjen en kommentar. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kommetere på dine flotte innlegg! :)

  Jeg har blogget litt frem og tilbake, og jeg har igjen opprettet en ny blogg; http://www.kristinayri.blogg.no
  Jeg blogger om hverdag, tanker, følelser, meninger og ja. Det som faller meg inn der og da.

  Du er super!
  Mvh Kristina

 • Hey! I read your blog. It’s new on my top bloglovin- list. Keep up blogging, I’m always very inspired.
  Maybe you like mine too! I’m from Munich. Would love to hear from you :3

  Best, Amelie

 • du er så inspirerende!! er litt usikker på om jeg har kommentert før, men jeg leser ihvertfall hver dag. og drømmer meg i de fine bildene dine. og london!! min er ingridd.blogg.no :-)

 • Jeg har aldri lagt igjen kommentar, men dette var jo en fin anledning til å starte med det :) Har jo fulgt med en god stund nå, så er vel på tide med et pip.

  Hvordan min blogg er? Hmm. Den har fulgt meg fra 2008 så det er litt forskjellig fra opp gjennom årene. Men nå jobber jeg med å forbedre den og fokusere litt mer på HVA det er jeg vil skrive om. På sikt vil det forhåpentligvis bli litt om motivasjon, om å prøve å være positiv, valg og sånt. Ting jeg tenker på og jobber med hver dag :)

  Ja. Mhm.

 • HI!
  I’ve been reading your blog for quite some time now. Not very good at leaving comments though. I love the photos in your blog. I also have a blog where I publish photos and drawings and stuff like that.

 • Jeg har nettopp startet å blogge, så hittil er det mest foto og hverdagsliv som er i fokus. Men jeg har nettopp blitt ferdigutdannet litteraturviter, så planlegger å skrive mer om litteratur etterhvert. Nå som alle oppgaver og masteroppgave er forbi begynner skrivekløa å melde seg! Synes også det er veldig spennende at du skriver bok nå for tiden, gleder meg til å sjekke den ut!

 • Det kan hende jeg legger igjen en kommenter i ny og ne, men jeg er en generelt dårlig kommenterer når jeg leser blogger. Et av mange punker jeg må forbedre meg på. Et annet er å blogge jevnlig. Har stoooore planer om hvor flink jeg skal bli til høsten når jeg skal flytte til Oslo og være storbyjente og ha et interessant liv å skrive om, men kjenner jeg meg rett blir det slik som nå, gjenomsnitlig 2-3 innlegg i måneden. Atm blogger jeg ikke om noe spesielt, men gjerne hvis jeg har tatt et OK+ bilde med telefonen min og drept det med en av mine over 12 photo-apps. Tror jeg skal investere i nytt kamera altså. Du kan lese om alt og ingenting som av en eller annen grunn har fanget min interesse. Lykke til!

  Nei, se, dette ble jo nesten et helt blogginnlegg i min standard.
  Peace and love!

 • har jo kommentert et par ganger, men bloggen min er foreløpig i dvaletilstand fordi jeg håper å reinvente meg selv litt, så kanskje du kan sjekke den ut når jeg våkner fra dvalen igjen. blogger mest om hverdagen, og om ting jeg syns er fint:)

 • Hello! My name is Julia and I found your blog through another blog, don’t know which one though. I write about my everyday life, a blog for myself mostley just so I can remeber everything great, fun, dissapointing and beautiful that life provides me with!

 • Jeg begynte å blogge for over fire år siden. Den dag i dag er jeg en 17 år gammel jente med stooore drømmer. Blogger om hverdag, tanker, meninger og litt om mote av og til. Jeg er ikke som de “overfladiske” bloggerne, noe som jeg mener vi har alt for mange av i bloggnorge. Huff.

  Jeg liker virkelig bloggen din. En inspirasjonshule :)

 • Jeg er utrolig dårlig til å kommentere, men jeg leser hver dag!
  Jeg blogger vel egentlig mest om mote hahah (som alle andre omtrent) og andre ting som jeg synes er verdt å dele :)

 • Jeg er ikke den beste til å kommentere her, men har lagt igjen noen ord fra tid til annen. Bloggen min heter beatle.blogg.no. Det er ingen hverdagsblogg – jeg skriver heller om dyr, reiser og andre fine ting, og legger ut mine egne bilder.

 • dessverre er jeg kjempedårlig på å kommentere (sorrysorrysorry), men jeg har nettopp laget en ny blogg. Legger for det meste bare ut bilder jeg har tatt :-)

 • Hej! Sofia heter jag och bor i Sverige. Älskar allt som har med blommor att göra. Har skrivit dagbok på nätet sedan 2001. Tycker om att fotografera och att sticka sockor :)

 • Heihei, Mariell. eg er for dårleg til å kometera, men du skriver fantastisk så eg er stadig innom og blir rørt, Eg er dersverre innen flink blogger, men eg prøvar å blogge om mitt kvardagsliv, filmar, bøker, mat og smykke laging <3

 • hei mariell. jeg er også en av dem som ikke er så flink i å kommentere, men har gjort det noen ganger før. jeg heter marlou og bor i nederland (og er nederlandsk), og har ikke en veldig spesiell blogg, men liker å dele gleder fra hverdagen. sånn som lange frokoster og fine turer, fine mennesker og reiser, og sånt.

 • Hei! Å, det er så mange ting eg vil sei, så eg må nummerere!
  1. Eg kommenterar alt for sjeldan. Det er ei synd.
  2. Eg elskar den nye bloggplattformen din. God jobba :)
  3. Eg tykjer det er himla hyggeleg at du tek deg tid til å lage slike innlegg og bloggen din er prega av kvalitet, at du er du og at du jobbar hardt med alt rundt bloggen.
  4. Eg veit ikkje korleis eg kan sei dette på ein ikkje smiskete måte, men du er kul og alt og eg håpar du tek ein titt inn på bloggen min. Den handlar litt om meg, mykje om musikk, wilderness og ting som inspirerer og litt om ting som provoserar.

  Ha ein fin dag vidare Mariell (og sjølvsagt alle andre)!

  Klem Mari (www.ordmedklang.blogspot.no

 • bloggen din er søt! jeg har en bildeblogg om soverom, stuer og kjøkken som jeg drømmer om. screenshots fra filmer, mat, gutter, takterrasser, musikk og flotte kvinner. skriver innimellom små innlegg om hvordan jeg har det, som jeg later som ingen leser. x

 • Bloggen min handler om hverdagen som ikke er rosa, og jeg liker å ta bilder. Likevel har jeg vært en del fraværenge på grunn av at videregående var hardt psykisk. Flytter snart til England for å studere musikal, dette kommer og snart på bloggen :)

 • jeg legger ikke så ofte igjen spor etter meg inne på bloggen. jeg leser alltid og bloggen din inspirerer meg masse, men ofte vet jeg ikke hva jeg skal si til deg. for jeg kjenner deg jo ikke, om du skjønner. selv har jeg en blogg om mitt opphold i valparaiso, chile. den er vel mest for familie og venner hjemme som lurer på hva jeg driver med og oppdateres ikke så ofte, men noe er det :)

 • Så koselig :)
  Jeg kommenterer her og der, men har nettopp startet bloggen min (opprinnelig kun for å sikre domenet mitt, jeg bruker iWinckel på alle digitale medier). Siden jeg nettopp har kjøpt nytt kamera, har det blitt litt bilder der.

 • I have left a few comments since I first stated reading your blog, but I thought I would add one here anyway! On my blog I write about the things I love, so mainly clothes and food!

 • jeg har en tumblr-side der jeg legger ut vakre bilder jeg finner på internett. det er mye pene jenter, knær, malerier og tegninger, også en del interiør, da. jeg er nøye på å oppgi kilder. jeg bruker å sitte og bla der inne av og til, og jeg blir så glad når jeg ser yndlingsbildene mine samlet.

 • Følger deg på bloglovin og leser de fleste innleggene dine. Og ELSKER bildene!! På bloggen min skriver jeg om livet med Bipolar lidelse (manisk/depressiv) og om min hverdag med diagnosen. Skriver åpent om psykiatri og mine erfaringer med psykiatriske sykehus, behandling, medisiner, hverdag, opp og nedturer! Ble nylig kåret til årets blogger i Asker & Bærum:)

 • Jeg har lest bloggen din en god stund nå og kommenterer av og til. Min blogg handler om hverdagen min, trening, kjærestekos, dyr, fjøs og skolegang :)

 • Hei! Jeg har aldri kommentert her før men ville bare si at jeg alltid “sparer” å lese bloggen din til slutt fordi da vet jeg at jeg får en fin avslutning på dagen og kanskje noe fint å drømme om :)

 • I have been quietly reading your blog for a couple of months now and have fallen completely in love with you and your life and your pictures and your words. I post relatively little on my blog nowadays, but when I do it’s generally just fragments of my writing and some pictures:
  minsquin.blogspot.com
  x

 • Jeg har lest deg i flere år, tror jeg fant frem til bloggen din en vinterdag før jeg skulle flytte til Oslo og det var så fint med bildene dine fra Oslo. Å lese Hjartesmil var som å bli kjent med byen før jeg flyttet og ble kjent i virkeligheten. Selv har jeg startet opp med blogging for alvor bare for noen uker siden, etter en lang pause (blogget en del fram til 2008) og du har inspirert litt til det (takk for fine bloggetips for en stund siden, for eksempel). Jeg skriver om hverdag, politikk, ting som skjer i Oslo og der jeg er ellers, kunst, musikk og filmer, blant annet. Keep up the good work, fine Marielle!

 • hei! for en fin idé! jeg blogger mest bilder som jeg tar, også skriver jeg litt, bare. kanskje ikke så spennende, men syns det er fint å ha en plass der jeg kan poste bilder jeg er fornøyd med. tjollahopp!

 • Vet ikke hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, men det er en god lang stund og det er et fint og inspirende pusterom i hverdagen.
  Min blogg er ment som et forum hvor jeg kan utvikle både mer foto og skriveglede, samt ferdigheter ved å ha et fast sted å gjøre av noe av det. Jeg har ikke holdt på lenge og føler meg ennå fram.
  God onsdag :)

 • jeg kommenterer aldri fordi jeg leser rundt 150 blogger, og hvis jeg ikke sjekker bloglovin på en halvtime ligger det som regel 20 innlegg der som må leses, og da blir man litt lat (uff). men jeg blir superinspirert av bildene dine og elsker matoppskriftene du legger ut, selv om jeg er dårlig på å si det! jeg tar bilder av det som er fint i hverdagen og poster det på en ganske usammenhengende blogg. mest hipstertull, litt nyttig diy noen ganger og evig mange bidler av mat.

 • I’ve read your blog for such a long time and never left a comment. I just enjoy looking through your pictures and envy your obvious talent. I, myself, have a blog but I only post pictures, I rarely write anything remotely personal. I guess I’m so open in my everyday life that I don’t find the need to be open on my own blog, I don’t know. I think I want my pictures to speak for themselves, however obnoxious that sounds. (by the by, I have a severe .gif addiction, just a fair waring to some posts)

 • Hei Mariell! Jeg har lest bloggen din i 1 ½ år. Jeg liker mest å lese den når jeg er trist, for da leser jeg gamle innlegger og jeg blir så glad! Bildene dine får meg alltid til å smile. Siden Februar har jeg hatt en blog om vintage og retrostilen. Jeg skriver den på portugisisk, og der fins det masse bilder og inspirasjon! Jeg henter masse inspirasjon fra bloggen din også (fra “10 things”, for eksempel).

  http://glamour-vintage.blogspot.com

 • Jeg er en sånn en som ikke er flink til å legge igjen ord, fordi jeg aldri helt vet hva jeg skal si. Jeg blir i allefall utrolig glad av å lese nynirsken din, selv om jeg primært skriver bokmål for tiden vil alltid nynorsken ligge nærest hjertet mitt. Bloggen min er stort sett for familie, kjente, kjære og forloveden min som er i militæret.

 • Hei! Jeg har nok ikke kommentert her før, men har vært fast leser i over ett år nå! På bloggen min skriver jeg om hverdagen min som student i Australia.

 • Hi!
  I’m one of those “silent readers” and this is my first comment here. I’m Brazilian and write about my life: family, friends, shopping, books and all.
  That’s it!
  ;)

 • I’m always here reading your blog, which inspires me a lot.
  My blog is just my life in pictures. I always say that it is my scape from my everyday routine, where I share with my friends the way I see the world.
  Of course I have so much to improve (specially photography) but I really like it LOL :)
  Oh!!! And it’s my blog’s second birthday today!!
  Hope you like it <33
  Thanks a lot for sharing your view of the world with the world ;)
  Andrea
  http://toffeedrops.blogspot.com

 • Bloggen min er bildeløs, ble opprettet i vår under en kjærlighetssorg. Den handler litt om hvordan Bergen oppfører seg mot meg, men kanskje aller mest om hvordan jeg er sterk og svak og menneskelig. Ja, også litt om gutterygger også, da.

 • Eg har fulgt bloggen din sidan Kråkeslottet, og blitt meir og meir glad i den. Talet på gongar eg har reist herfrå og tenkt at det eg nettopp las/såg var utruleg vakkert, bra, inspirerande eller viktig, er så uendeleg høgt, men talet på kommentarar eg har lagt igjen speglar dessverre ikkje dette.
  Eg bruker bloggen min til å øve meg på å skrive, og dele, og oftast resulterer det i innlegg om bøker og gleder i kvardagen.

 • Herlighet, over 90 fantastiske bloggar å gå gjennom allereie! :)
  Eg har fulgt bloggen din i mange år, og har først i den seinare tida skrive litt kommentarar.
  Min blogg har inntill no har vore ein reiseblogg, men no held eg på og utvikle den. De skjønar nemleg det at eg har, i likhet med deg, bestemt meg for å trossa frykt og tvil, og har bestemt meg for å følge draumen min. Eg skal flytte til Nairobi, Kenya og opne ein kafè. Bloggen kjem til å handle om den prosessen, samt mat, kvardag, fotografi, fine kjolar og kjærleik.
  Håpar de stikk innom og kanskje legg igjen eit lite ord eller to; eg hadde vorte lukkeleg(:
  Klem!
  http://www.themurmuration.net

 • Ohh. I would love for you to take a peek at my blog – I adore yours! I blog about pretty whimsical adventures! I live in New Zealand, and my boyfriend and I love to visit the most beautiful places as often as possible! Oh, and I love love love to wear silly things – like sweet pan collars and playsuits! x

 • Åååh, akkurat samtidig som jeg nesten var ferdig med å skrive noe jeg selv syntes var en ekstremt vittig og passe semiintelektuell kommentar, kommer det beistet av en katt byksende opp på fanget mitt og ødelegger hele greia! Pust rolig, nå.

  Jeg har veldig aldri lagt igjen noe annet enn typiske “kult!” eller “Du er flink!”- kommentarer, men det betyr ikke at jeg ikke digger bloggen din” Har fulgt deg helt siden jeg selv begynte å blogge som søttenåring, og må si at jeg bare synes den blir bedre og bedre :) Selv blogger jeg om alt som måtte falle meg inn, men befinner meg for tiden i et noe melankolskt, “dysterhumoristiskt” spor som jeg enda ikke har vent meg til, og som jeg faktisk ikke engang er sikker på om jeg liker. Meget mulig det har noe å gjøre med det faktum at det kun er et par dager siden jeg bråvåknet, og oppdaget at jeg plutselig ikke var tenåring lenger? Uansett hadde jeg satt utrolig stor pris på det dersom du, og andre (!) skulle finne på å ta en tur inn på min blogg! :) Ber på forhånd om unnskyldning for det ELENDIGE designet, slike ting er rett og slett ikke min sterke side (og jeg har ikke samvittighet til å mase nok på mine mer datakyndige venner om hjelp …)
  Mange hilsener fra Maria.

 • Hei! Jeg leser alltid, men kommenterer sjelden. Det er fordi du skriver om gullglitrende sko, pikniker i parken og blomstrete tapet. Hjartesmil er den eneste blomstrete bloggen jeg leser. Og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal kommentere, for jeg har alltid lyst til å si noe mer enn bare “fint!”. Så jeg sier det nå, her: Du er megaflink og kjempetøff. Du er som Lara Croft, bare med prikkete kjole og løskrage. Og med mac som våpen.

  Takk!

  (Jeg har en liten blogg, jeg også, men den handler mest om løping, så den trenger du ikke sjekke ut.)

 • Such a lovely blog! Love reading it, it feels like being connected to Europe. My blog follows me everywhere I go and at the moment, I am in Dubai. Lots of sun from the sandpit! x

 • Som så många andra redan skrivit så kommenterar också jag ganska sällan, men har följt dig en rätt så lång tid och gillar verkligen det du skriver. På min egen blogg lägger jag mest upp bilder på klänningar jag sytt, andra små kreationer, fotografier samt lite second hand.

 • Jeg skriver stort sett om studenttilværelsen, og hvordan livet fortoner seg på NKF. Startet nylig en grunnguide til Photoshop, og har noen planer jeg håper jeg tørr å gjennomføre!

 • Hei. Les bloggen din kvar dag! :)
  Har lagt igjen eit par småkommentarar før, men det blir lenge mellom kvar gang.
  Eg har ikkje eigen blogg, men blir veldig inspirert av dei som bloggar, og har difor svært mange bloggar på bloglovin som eg les kvar dag. Bur forresten i Gaupne, og har mange slektningar i Årdal :)
  Søstera mi har blogg: gusa99.blogg.no. Ho bloggar om eit kvardagslege ting, er berre 13 år, så blogginga blir og derretter. Men eg tykkjer ho er veldig flink, ho hadde satt stor pris på om du tok deg ein tur innom, og kanskje la igjen ein kommentar også :)

 • Hei! Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå.. Føler at jeg kjenner deg på en merkelig måte :) Synes det er så fint å se hvordan du har utviklet deg, for jeg husker at du slet mye med angst og satt mye hjemme, men nå er du blitt så sterk og flink! Jeg håper ar jeg er like modig osm deg når jeg er 22, om 3 år :)

 • Jeg pleier også å lese bloggen din. Den er så koselig :)
  Bloggen min inneholder blandt annet glimt av hverdag, reiser og bryllupsforberedelser.

 • Hei Mariell!
  Jeg har lagt igjen en kommentar før, men det skader jo ikke å gjøre det igjen. Du er en av tre blogger som jeg bare MÅ titte innom hver dag, du skriver så fint, og bildene dine er fantastiske.

  Min blogg er bare en liten sak som jeg har skrevet for venner og familie hjemme mens jeg har bodd i utlandet. Det er lite tekst, men mange bilder. Hverdagsbilder, festbilder, detaljbilder. Ikke noe spesielt tema, oppdaterer ikke oftere enn jeg orker (noen ganger to ganger per dag, noen ganger går det én uke mellom hver gang). Jeg bryter vel med omtrent alle “regler” for å ha en god og populær blogg. Men det bryr jeg meg lite om.

  God sommer! Du er bra dame!

 • Jeg har lest bloggen din i mange år, men bare kommentert noen få ganger. Og bare hatt blogg i noen få uker, jeg har fotografert gatekunst (hovedsakelig i Oslo og Bergen) i mange år og fant ut at det var på tide med et sted å samle bildene (i tillegg til Flickr, da).

 • Jeg leser bloggen din i ny og ne, og kanskje mest når jeg har lyst å drømme meg bort. Jeg synes det er spennende å følge med på utviklingen din. Du blir blant annet bare bedre og bedre på å ta bilder, og du har alltid noe nytt og spennende å fortelle. Enten det er at du skal flytte, at du har oppdaget en ny butkk eller presenterer en spennende matrett for oss. Hjartesmil er levende – og det elsker jeg!

  Det er vel kanskje det jeg selv også ønsker å oppnå med min blogg. At man skal få følelsen av at mennesket bak ikke er statisk (som et magasin), men at man hele tiden lærer, utvikler seg og blir bedre og bedre. Selv skriver jeg om hverdagene, frilanslivet og hva som betyr noe for meg.

  Hjertelig hilsen
  Ingvild Telle

 • digger innlegg som dette, for da kan vi andre oppdage hverandre også :)

  jeg skriver om livet i paris, om fine steder å se, litt om antrekk og personlig utvikling og en hel haug med anbefalinger til fine nettsider. min kreative lekeplass rett og slett.

  stor fan av hjartesmil, elsker at du alltid kommer med noe nytt. elsker innleggene der du er personlig, der du viser at livet ikke alltid er lett, men at du fortsetter å utvikle deg selv og at du stoler mer og mer på deg selv og dine valg.

 • Jeg har nok kommentert noen ganger før, men jeg skriver likevel jeg :)
  Jeg blogger litt om reise, litt om mat og litt om meg selv. Og så legger jeg ut et youtubeklipp jeg liker hver uke og poster bilder i ny og ne. Er ikke alltid like flink til å blogge jevnt, men det er noe jeg jobber med å bli god på ;)

 • du vet vevm jag är och att jag har en blogg.
  men den handlar i vilket fall om att vara ung och vårdslös,
  om att vara modig och flytta / bli dödligt kär / sitta på tak fast att man är höjdrädd
  och om att bo i London, där möjligheterna är oändliga bland alla tegelhus och hipsters

 • Jeg skriver om musikk, hverdagen som blomsterpike, inspirasjon og til høsten skriver jeg om å leve i København og om å skrive, tegne og filosofere hver dag og om å sykle.

 • Jeg har dessverre ikke kommentert på evigheter, men er innom og leser så fort du popper opp på bloglovin. Blogger egentlig bare for å ha motivasjon til å ta bilder, og for å få ned noen tanker i ny og ne. Blir for det meste bare et halvveis rot.

 • hey there, I don’t comment often. Just once when you snapped a picture of my office building in NYC. I love your blog and read every post though. I blog about living at home with my mom, then about moving to NYC, about parties, pretty shoes, my friends. My blog is my scrapbook and I don’t want to forget a thing.

 • Jeg skriver usystematisk om livet mitt. Useriøst og seriøst om hverdagen min. Hovedsaklig for å få utspring for en trang som jeg ikke helt klarer å beskrive. Og kanskje mest for min egen del, selv om det alltid er morsommere når noen tar seg tid til å lese mellom linjene.

 • jeg skriver litt variert når jeg først skriver. hovedsaklig består bloggen min av bilder jeg liker/bilder jeg har tatt selv/musikk jeg liker og innimellom noen av mine egne tekster.

 • jeg har kommentert mange ganger, og jeg har gitt bloggen min en liten piff siden februar. enklere design, og jeg har fått meg speilreflekskamera (gave fra mor og far i anledning 25årdagen!). jeg blogger om mat og forburkermakt innenfor matindustrien.

 • “Who is Maja? Not a hipster queen, style scout or a fiery fashionista, but a pretty normal 26-year old Norwegian female who loves to write and take pictures. Actually, she’s a bit of a nerd. Don’t tell her I said that.” Det er slik jeg har valgt å beskrive bloggen min, og jeg synes det passer ganske godt. Noen ganger tegner jeg, noe ganger tar jeg fine bilder, og noen ganger skriver jeg. Personlig, uten å være dagbok.

 • Jeg hadde lyst til å vise frem bloggen min, men var usikker på hva jeg skulle skrive her. Spurte fantastiske Maja H (som har kommentert litt over meg her), og fikk dette tilbake: “Lost in a Spotless Mind er stedet der Maria viser hva hun kan, og tro meg, denne jenta kan mye. Hun er utdannet motekonsulent og gir oss innføring i alt man kan finne i en garderobe: Hvordan bruker man årets trender? Hvordan kan man se fin ut selv om det er ti minus ute? Hvordan kan man finne ut hvilke farger man kler? Bloggen er spekket med innlegg man kan lære av, og fokuserer på stil heller enn mote. Her vil du aldri finne siste lass med varer fra Gina og Bik Bok, men leser du denne bloggen er det heller ikke det noe viktig. Innimellom kommer det også personlige tekster, vakre tegninger, og kanskje også en sang? Jenta kan nemlig synge også. Figures!”” Jeg har fantastiske venninner, jeg <3 Og en litt uvanlig moteblogg.

 • Hej hej. På min blogg finns det lite olika godsaker, klänningar, pyssel, små tips, fina saker, kalas och lite annat smått och gott som jag tycker om. Ta gärna en titt!

 • Bloggen din er min absolutte favorittblogg og jeg gleder meg alltid til å lese nye innlegg fordi de gir meg så mye inspirasjon. Jeg er ikke så flink til å kommentere, men jeg er innom hver gang du skriver noe nytt.
  Selv blogger jeg om fine ting i hverdagen, sett gjennom kameraet. Det kan være bøker, fin natur, lange fredagsfrokoster og sånt.

 • god aften unge frue! (leses med gammeldags type filmstemme)
  ja, jeg heter da tora. jeg har lest det du har skrevet over en periode. men jeg er en typisk passiv leser.
  kommenterer sjelden, eller aldri. men nå har jeg tenkt å forandre på det.
  jeg kommer fra lofoten, men etter tre år i england med fotostudier, har jeg flyttet hjem til norge og til trondheim. her lever jeg av å jobbe på byens kanskje bruneste serveringssted/skjenkested og så vasker jeg tog så svetten renner ned ryggen på meg. om jeg er heldig å har litt fri drar jeg fort langt bort herfra, akkurat nå går jeg rundt å gleder meg til jeg skal reise hjem til lofoten hvor jeg akter å gå tur med hunden vår- huskyen nala (som er en stor sofagris). uansett hvor jeg reiser eller sykler, har jeg med meg et kamera (er jo fotogrf tross alt) og om jeg liker bildene legger jeg dem ut og håper noen kan like dem like godt som jeg gjør.
  vi snakkes søta ;)

 • Jeg har lest bloggen din i mange år, men har bare kommentert et par ganger… Skriver selv om forbrukerssamfunnet, men er ikke flink til å oppdatere like ofte som deg. Du har en kjempefin blogg, altså :) Keep ut the good work (gleder meg skikkelig-skikkelig til å lese mer om bryllupet!)

 • hej har läst din blogg i några månader men inte kommenterat alls ännu. Fastnade för dina fanstastiska bilder då texten är då norska och lite svår för mig. Men det jag plöjer igenom gillar jag!

 • Jeg kommenterer jo en gang i blant men..

  Jeg skriver om hverdagen min og poster bilder av fine ting som inspirerer meg. Akurat nå for tiden er jeg ikke så inspirert.. men det er mest fordi jeg ikke har tatt meg tid til det egentlig.
  Til høsten reiser jeg til Kambodsja og da skal jeg blogge om det :)

 • Eg trur du har vore innom bloggen min før ein gong, eg er litt for dårleg til å kommentera eigentleg, men eg har lest bloggen din heilt sidan Jostein tipsa meg om den når me var i Palestina i fjor haust!
  Eg bloggar mykje analoge bilder, sidan eg har mørkerom og sånn, og skriv ting eg har på hjartet og små tankar som dukkar opp.

 • kommenterar sjeldan, men les alltid!

  sjølv postar eg mest bileter og skriver litt innimellom. vil bli flinkare til å blogge i sommar då, vil at leserane mine skal bli glade kvar gong dei ser eg har postar eit nytt innlegg. det føles så bra å kunne inspirere.

  (går forresten på skule på sandane, og trur muligens eg kanskje skal flytte inn i huset du budde i. til hausten.. rett ovanfor vegen frå rysdalshuset og opp ein liten, superbratt bakke?)

 • Hei! :) Jeg heter Maren, er 16 år og kommer fra det vakre Sørlandet!
  Du må gjerne ta en liten titt. Jeg er veldig glad i å fotografere, og finner hele tiden stor inspirasjon i din blogg! Jeg vil ikke kalle meg erfaren eller noe, men jeg utfordrer meg selv litt, og prøver å forbedre ferdighetene mine hele tiden, som vi alle gjør, eller hva? :)
  Jeg skal også utvide bloggingen litt, for nå er foto er ganske ensomt tema, hehe.

 • har fulgt bloggen din lenge, og jeg misunner deg ekstremt mye for livet du har nå.. du gir alle en grunn til å smile, du lar deg ikke bryte ned av mennesker og du er deg selv, i denne verden. du er helt fantastisk sterk, og bloggen din er noe jeg aldri kommer til å slutte å lese, selv om du slutter.

  jeg driver en fotoblogg som ikke blir oppdatert mye for jeg har verken inspirasjon nok, og jeg er ikke kreativ nok til det. uansett elsker jeg det, for jeg får poisitiv og negativ respons på det jeg skriver og legger ut bilder av. jeg lover å bli bedre.

 • Har lest bloggen din en god stund nå. Du er søt og skriver så fint, med mange fine bilder:)
  Bloggen vår handler om bedriften vår suitcase-R&M, det er klesmerket vårt som vi bygger sakte men sikkert:) Skriv og litt om hverdag, hobby, mote ol.

 • Så moro å se dette innlegget! Håper ikke jeg er for sein :-) jeg er ei jente som elsker å ta bilder, og som bruker bloggen til å poste disse – og egentlig ingenting mer. Akkurat nå er jeg i en fase hvor jeg prøver å finne meg selv som “fotograf” (gleder meg til jeg er flink nok til at jeg selv synes jeg fortjener den tittelen). Jeg vet fortsatt ikke helt om jeg vil gå i en retning eller en annen, i forhold til bilderedigering, type bilder osv. Du er faktisk min aller største inspirasjon når det gjelder dette, bildene dine er så vakre! Og dette sier jeg ikke bare for å smiske, men fordi jeg mener det helt på ekte. Knis. Denne fasen jeg er inne i synes nok ikke så godt på bloggen enda, men jeg er lei av å bare ta “pene” bilder og ingenting mer. Derfor er min summer challenge å øve meg på å fange de små, vakre hverdagsøyeblikkene, som du klarer så fantastisk fint. Å formidle følelser gjennom bildene mine, er det jeg vil. Så jeg går konstant rundt og leter etter vakkert lys og fine motiver. Så får vi se hvor det bærer meg hen, om det blir noe forandring i sakene! Poenget er i hvert fall at jeg elsker foto, og det er dette som kommer fram i bloggen min :-)

  Jeg pleier blogge en bilde-post daglig, men nå er jeg på to ukers ferie, før jeg er hjemme en uke og så drar fire uker til Afrika. Der blir det blogging, men litt annerledes igjen. Men du kan i hvert fall gjerne ta turen innom! :-)

 • Du får gjerne ta en titt innom min blogg! :)
  Jeg er en 19 år gammel jente fra Island. Jeg blogger egentlig ikke om et spesielt emne, men jeg liker å poste bilder jeg tar, siden jeg liker å fotografere. Ellers liker jeg all kunst – tegning og maling, musikk, litteratur, filmer osv. Blogger om det som inspirerer meg og det jeg brenner for for tiden liksom! Bloggen har ikke vært spesielt aktiv i det siste, men jeg vil bli bedre. Jeg pröver å finne min mer kreative side igjen :) den forsvant en stund.

  Bloggen din gjör meg glad hver gang jeg leser den! Det elsker jeg.

 • Heisann! Eg skriv ikkje vanlegvis kommentarar, men eg les bloggen din jamnleg og syns den er flott med masse inspirerande inlegg! Og så likar eg godt at du skriv på nynorsk :) Eg skriv om interiør, planter og urter som er dyrker på verandaen min, og ellers er det mest ein fotoblogg med bilete og historiar frå reiser, ein tur i nabolaget eller liknande :)

 • Hi Mariell!

  I read your blog regularly but I haven’t commented before…
  I’m a grad student studying literature, and my blog contains my writing on things that occupy my thoughts at the moment – I’ve written book and film reviews, post photos, write about culture (music, radio, etc), sometimes about sports, and other bits of ephemera. I haven’t been posting as often as I like lately, because I’m busy with research, but I hope that one day you’ll stop by. Thank you! <3
  And thank you for the beautiful images and inspiration.

 • Heihei!
  Jeg tror nok jeg har lagt igjen en sjenert kommentar her og der, men det er nok det meste. La ved en link til bloggen min, så kan du snike litt rundt om du vil. Jeg har frem til nå blogget om livet mitt som fotostudent – og som en freelancefotojournalist, som skriver om litt andre ting enn hvermannsen. Ingen mote, ingen sko, ingen mat, bare om lidenskapen til det jeg driver med.

 • Jeg er fast leser av bloggen din, men er veldig dårlig til å kommentere. Må snu på den flisa, altså! Uansett, bloggen min består av mote/hverdag/inspirasjon osv. Ta gjerne en tur innom! :-)

 • Jeg er en av-og-på leser som også er en nå-og-da blogger. Jeg kommenterte vel kanskje en gang for et år siden, men husker ikke hva det var – dog har jeg fulgt med på dine eventyr i flere år nå. Du er en god inspirasjonskilde i reising, tekst og kunst men også i selvtillit! Jeg har skrevet om litt av hvert men hovedsakelig om tegning/grafisk design(jeg har akkurat fått en bachelor), tanker om fremtiden, sideanbefalinger og fine TED/YouTube videoer.
  Takk for påminnelsen også! Nå fikk jeg lyst til å legge ut noe…

 • Jag läser din blogg dagligen, du verkar vara en underbar person! varje gång jag känner mig ledsen klickar jag mig in hit. Du inspirerar mig och ger mig ro. Min blogg handlar om livet.

 • Hei! Jeg er Maren og jeg driver en blogg om hverdagen min, som ofte er litt vanskelig… Jeg elsker å fotografere og det lar jeg gå utover bloggen.
  Du har sikkert hørt det før, men du er et stort forbilde for meg! Du er bare fantastisk, helt ærlig.
  Klem fra meg.

 • Eg er ikkje alltid flink å komentera, men eg les alltid bloggen din, og forelskar meg i alle dei nydelige bildene du legg ut.
  Bloggen min er http://www.annabeate.blogg.no , eg skriv om ting som skjer i livet mitt, om tankar og meiningar. Eg har ikkje noko fast eg skriv om, men bruker både bloggen til å få ut fine tankar og frustrasjon! Velkommen innom :)

 • Hei, jeg føler jeg snurer rundt kronbladene på rosene omkring bildene dine av nydelige små setninger og fine bilder du legger ut. Jeg har en hemmelig tumblr uten informasjon om meg selv, av forskjellige grunner, med bilder og ord som får meg til å føle nettopp den hvrvlingen omkring kragebeinet når man ser noe fint og føler seg så ung og uovervinnelig selv om man kanskje er litt trist. Håper du setter pris på bildene, og hvis du følger med, så kommer det til å komme mer enn kun bilder etterhvert!

  http://oneswallowbroughtspring.tumblr.com/

  A

 • hi, mariell. This is the first time posting comment on your blog, but I’ve been reading your blog quite a long time since carrie from wishwishwish talked about your blog. I’m a graduate-to-be from South Korea. I think I still haven’t found what I really want to be. I like films, flowers and girls. I also love my dog. My blog is boring as myself, but It will be such an honor If you visit mine. I usually post movie review and photo taken by me and etc.. Sometimes I post little doodles. Here is the link:

  blog 1 : blog.naver.com/dfg23 (everything is written in korean.)
  blog 2 : http://mydrawer.tumblr.com/ (I try to write in english but usually I just do reblog rather than posting my own thoughts.)

  + BTW I think it’s great idea to ask about visitor’s blog. Although only handful people visit my blog, I always wonder about them too. I might try this on my blog. well.. so keep up the great work! and have a great day. xx

 • Dette kommer til å ta lang tid for deg tror jeg! Min blogg er iallefall julieowl.creativo.nu. Jeg er med i et kjempefint kreativt bloggnettverk drevet av Luca ( lelu.ca ). Jeg tar bilder av mat, og legger ut oppskrifter, i tillegg til D.I.Y og hverdagslige eventer. Jeg har nettopp laget en egen kokebok med paier og terter, så jeg skriver litt om den også!

 • Det er alltid så fint å klikke seg inn på din blogg, for du er så ekte, og fin, og bra! Du lyser opp hverdagen min! Det er ikke rart jeg alltid kommer tilbake til deg :)

  Jeg er på ingen måte like flink som deg, det er et uoppnåelig mål, men jeg har en liten blogg selv. Et enormt prosjekt for min del – jeg poster nemlig en ny sang jeg liker hver eneste dag, til det til slutt ligger 1001 sanger i mitt arkiv. Kanskje jeg klarer det, kanskje ikke? Det er ihvertfall kjempespennende å utforske nye artister og nye sjangre, oppdage små diamanter og nyte hver eneste lille tone.

 • Jeg er ei jente på 15 år som blogger om foto og hverdag. Jeg har fulgt bloggen din helt siden blogg.no og elsker fortsatt bildene dine utrolig! Håper en dag på å følge i dine fotspor ;)

 • Hei! Hos meg finner du en del tanker som finnes inne i hjernen min. Og litt bilder. Alt fra livet som gårdsjinte (som forøvrig ikke passer meg så godt), småhistorier (http://tampongsnerk.blogg.no/1336950532_pressekant_i_kjolen_o.html), bøker (http://tampongsnerk.blogg.no/1334267272_status_12_april_hvilk.html), haugevis av filmer og andre ting jeg vil skrive ned. Også kommer det noen bestemte innlegg som dette; http://tampongsnerk.blogg.no/1327923419_karakterer_mlsetting_.html. Alt i alt beskriver det vel bloggen min forholdsvis greit. Hihi. Og, Mariell. Du er fin.

 • Har lest bloggen din veldig lenge nå, og den er en utrolig inspirasjonskilde! Bildene dine er de vakreste! Har en blogg selv, hvor jeg skriver mye om mat, reise, musikk osv.Mye foto også! Noen ganger popper det også opp noen outfit, men bloggen er om alt mulig egentlig!
  http://spliffedcookies.blogspot.fr/

 • Hei :) Jeg legger igjen kommentarer nå og da, men jeg vet ikke om du har tatt en titt på bloggen. Jeg skriver for det meste om litteratur, tar litt bilder, kostymer og om inspirasjon.

 • Hello! I have read your blog for quite some time now but dont think that I have ever commented so here goes … I love to visit your site daily, I truly think that you take some of the most beautiful photographs in the blogosphere. My blog is called kisses and cross stitches. It’s quite broadly about ‘beautiful and whimsical fashion and photography’ but other topics occasionally come into play. I feature some of my own photography but I mostly feature the work of others. It would be lovely to have you visit my blog, so please stop by! xx

 • Hei Mariell! Jeg har en liten blogspot-blogg der jeg skriver om det jeg har på hjertet. Som oftest er det små , fine ting fra hverdagen, tanker og følelser, inspirerende bilder og tekster jeg håper får folk glade. For det er jo det som er det viktigste i den stressende hverdagen vi lever i, å ha et lite pusterom. Bloggen er mitt lille pusterom i allefall, der jeg får skrive fra meg og ha et sted å poste inspirasjonen jeg finner. Har veldig få lesere, men det synes jeg ikke spiller noen rolle. om bare én person går inn på bloggen min og smiler litt ekstra, bare litt, når de går ut igjen, er jeg fornøyd.

 • Hei! Jeg leser bloggen din slavisk hver gang du oppdaterer, men er egentlig ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Jeg blogger ikke selv, annet enn på tumblr, og det teller vel ikke? Fortsett med det du gjør, fortsett å vær så innmari modig, og fortsett å gjør akkurat det du vil!

 • Du har vel kanskje vært innom meg før i forbindelse med New York-turen din, men er fryktelig dårlig til å kommentere selv om jeg leser alt, og koser meg med bildene og beskrivelsene dine. Nå er jeg tilbake i New York og blogger om verdens beste sommer.

 • Hi, I just read this post and as I’ve never commented on your blog I thought, why not leave a message for a change :) I love your blog, you make the most amazing photographs!
  A little bit about mine: I post about my everyday life, mostly food and fashion I guess. I post a lot of things that I really enjoy or like. That’s why I called my blog ‘I like this blog’ to be it a collection of all things I like in life :)

 • Jeg blogger om mitt utvekslingsår i Ecuador! 17 år og ute i verden. Det er ikke så mye der enda, mest tanker og litt sånn forberedelser og sånt, men jeg drar i august og da blir det andre boller.

 • Eg har ein blogg, mest berre for å ha moglegheit til å dele tankar med andre som eg kjenner at det er på tide. Eigentleg så er eg ikkje så fantastisk glad i å skrive sjølv, men les heller det andre skriv. Det er kanskje også grunnen til at eg svært sjeldan kommenterer, sjølv om eg har mange gode tankar om fine ting du viser oss.

 • Hei,
  eg har lese bloggen din i nokre år no, men har berre kommentert eit par gonger. Liker godt det du skriv.
  Bloggen min handlar om te, og elles ting og tankar frå kvardagen, ei blanding av tekst og bilete.

 • Vel, jeg skriver ikke så himla mye, blogging er mer en ting jeg setter med ned til å gjøre når jeg føler jeg har tatt ganske mange bilder jeg kan legge ut. Jeg blogger mye for min egen del, for å faktisk dokumentere hva jeg gjør. Jeg har fotografert i årevis, og legger utelukkende ut uredigerte bilder. Jeg blogger en del om kultur, kunst, gode vegetaroppskrifter noen ganger, og ofte bare reflekterer jeg over sangtekstene til Bob Dylan eller diktene til Arnulf Øverland. Og mye hverdagsliv, da, ikke minst.

 • Det er kanskje litt seint å skrive her. Eg er ikkje inne på bloggen din kvar dag, men når eg er det ein gong i blant trålar eg gjennom alt eg ikkje har lese før. Ein blir nesten litt misunneleg – for eit fint liv du har! Eg sjølv bloggar når det passar meg og når eg har noko eg vil skrive. Det blir for det meste om kvardagen min som utmatta, der eg fokuserer på det eg klarer å gjere. Ønsker deg og dine ein fin sommar!

 • Perfekt tillfälle att presentera sig då! :D
  Jag har, som många andra, följt din blogg länge men aldrig kommenterat. Finns ju så mycket man vill skriva till dig och din vackra blogg att man inte vet var man ska börja. Själv bloggar jag om ganska vackra saker också, och lägger upp mycket bilder inspirerade av 30-40-50talet, hälsingland, matlagning och tårtor. Jag har precis börjat med att visa mina outfits också, det har jag aldrig vågat förut eftersom jag är plus size och syr många av mina klänningar själv. Men jag är inte så rädd för kritiken längre. Och vet du vad? Hittills har jag bara fått beröm ^^,
  Kärlek från // Melany Mimmy Larsson, ett svenskt fan

 • thalesunniva.blogg.no

  Jeg skriver en blogg om hverdagen min med skoler, venner og kjæreste. Men på bloggen min fokuserer jeg på reise, for det er noe av det kjekkeste jeg vet om!

 • ..det føles faktisk nesten litt skummelt å fortelle om bloggen min nå, men jeg gjør det lell. jeg skriver om det meste som faller meg inn, men det er nok en overvekt av musikk der. i tillegg prøver jeg å være flink til å poste bilder, men i det store og det hele er jeg en veldig periodeblogger som er veldig til og fra. så, ja.

 • fine du. det er lenge sian eg har kommentert. men eg les bloggen din sånn ganske ofte. du er så flink! (det veit du!) og fin! eg vert berre superduper inspirert kvar gong eg er innom og akkurat no treng eg det.
  min blogg. agurkolat.blogg.no akkurat no er det alt mogleg blogg. mykje fotoblogg. litt interiør. og sjølvlaga kunst og anna inspirasjon.

 • Jeg har lest bloggen din i over ett år, men jeg har ikke lagt igjen noen kommentarer før. Jeg har bare blogget i to dager nå, og det jeg vil legge mest vekt på er min store lidenskap er sang og musikk – også vil jeg blogge om ting jeg synes er fint og kjæresten min. Jeg er ikke så glad i sånne typiske blogger og jeg vil blogge om ting som er viktig.

  Jeg elsker bloggen din, og spesielt at du skriver på nynorsk. Jeg elsker hele “vintage” preget og jeg går ikke en dag uten å lese bloggen din.
  Mvh Line!