things i like.

Untitled
fine tregolv.

I dreamed you were skipping little stones across the surface of the water
raudt hår.

Untitled
gamle syklar.

Untitled
menn med hatt.

Untitled
runde rumper.

the kiss
klinepausar.

Oystercatchers_Tarts
alt med bær.

Untitled
veggar dekte av blomar.

hypnotized
sløyfer kvar som helst.

Untitled
fotflørting.

kva likar du?

translation:
nice wooden floors. red hair. old bikes. men with hats. round bums. make out breaks. anything with berries. walls covered in flowers. bows anywhere. foot flirting. what do you like?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Cat eye-sminke, moreller, smilehull, kaninører, notatbøker, bøker med slitt bokrygg, å ligge i skje, fine armbånd, å skype om natten, kombinasjonen kyss og varm sjokolade og krem på overleppen, små esker, Harry Potter, klukkelatter

 • kald luft, lukten av et nyvasket hus, bilder av fjell, dikt av william butler yeats, sangtekstenet til leonard cohen, moonrise kingdom, kveldsmusikk. lukten av en regnfull sommerdag.. tror jaggu jeg må lage min egen blogpost om dette, for nå kom jeg på mye!

 • Slike lister blir Så mykje kjekkare når det er bilete for kvar ting!
  Eg likar svært mykje, men akkurat no likar eg best dei timane etter jobb med kaffi, bloggar, listeskriving og drøyming om kjærleik&sånn.

 • Jeg liker: varme kattemager, vafler med bringebærsyltetøy. kjøre tog, drikke kaffe kl 6.30 en sommermorgen, få postkort, en avisbunke på cafê, rent sengetøy, Stephen Fry sin stemme og helt nye strømpebukser.

 • Jeg liker øyenkontakt med små barn som ikke kan prate, latterkrampe, den friske lufta i soloppgangen om sommeren, det sekundet jeg skjønner at vi er iferd med å kysse og borwniesdeig.

 • festivaler, konserter, flørting i ølrus, ferie, sjokolade, svarte slitte converse, gutteparfyme og sølvnegllakk.
  og bloggen din da, den er så fin!

 • Dager det blåser, nerder, steampunk, britiskengelsk, menn med langt hår, mennesker med drømmer og ambisjoner, fysikk, kattunger, Terry Pratchett og alt med ringenes herre.

 • musikk, holde hender, rent sengetøy, pappas armkrok, telting på en stille øy i farris-vannet, filmkvelder med venner, snorkling, fine blogger (som din), Stavern, hyttetur

 • kattar, nyvaska golv, når lauva fell frå trea, lukta av nyklipt gras, når han eg likar seier at eg er søt og kyssar meg, nye klede i kleskapbokhylla, nye bøker, lukta når nokon røyker pipe, å meistre ein ny matrett, kjensla ein har i magen når ein skal til å gå ombord i eit fly, neglelakk, bøker som er så mykje lest at ein må tape fast sidene, bibliotek.

 • Mariell! Hvis du liker fine tregulv burde du virkelig ta turen til Oscarshall slott på Bygddø neste gang du er i Oslo! Det er et fantastisk sted å jobbe men også besøke.

 • Jeg er så glad i å lese det du skriver og se på bildene du har tatt!

  Ellers liker jeg: latterkrampe med kjæresten, valp og katt på fanget (sammen), kakao av sjokolade (ikke pulver), skifte av årstider, brev, god tid, bøker, gode kjøp og mye mye mer.

  Ha en fin dag!

 • Jeg liker å: sove så lenge om morgenen at det nesten gjør vondt, drikke kaffe mens jeg leser blogger, få gjort ting jeg har utsatt en evighet, dagdrømme, håpe, lese en bok jeg ikke klarer å legge fra meg, gå langt og lengre enn langt med høy musikk på ørene, se på mat programmer, lære noe nytt, og snakke med en god venninne om alt og ingenting.