go pique-nique!

picnic.
onsdag var eg hos frisøren halve dagen og jobba frå kafé etterpå. så når eg kom heim i kveldinga hadde jostein pakka piknikkorga klar for utflukt. ca tjue meter fra døra vår, på ein grasflekk i nærleiken. der sat me og åt frittata og ananas og vassmelon og fersk juice fra flaske. me såg ein halv episode big love før det vart for kaldt og me gjekk heim. men tenkte berre å sei til alle at det er viktig å finna rom til eventyr i kvardagen. ein blir jo så forelska i livet av å eta middag på teppe.

translation:
last wednesday i was at the hairdressers half the day and i worked from a café after. so when i came home in the evening, jostein had packed a picninc basket and was ready to go be adventurous twenty meters from our front door. we sat there and ate frittata and pineapple and watermelon and fresh juice from a bottle. we watched half an episode of big love before it got too cold. but i thought i’d just tell you all that it’s important to find space for everyday adventures. because eating dinner on a blanket makes you so in love with life.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *