my monday in east sheen.

east sheen.east sheen.east sheen.
mandag laga jostein ta med-lunsj til meg i eit glas med skrukork, så la eg ut på min lange reise mot east sheen aka charity shop mecca. det var heilt fantastisk temperatur og lys.

east sheen.
eg fant ein hyllblomst, den første eg har holdt i og snusa på når eg har elska alt som smaka som denne kvite saken i fleire år.

east sheen.east sheen.east sheen.east sheen.east sheen.east sheen.east sheen.
så kom eg fram, gjekk rundt i timesvis og kjøpte bra brukte ting av små fine damer med skjøre stemmer. så åt eg to raw-bars og gjekk til toget heim gjennom den grønaste korridoren i london og såg for meg at her kan eg bu med mine fine små når den dagen kjem.

east sheen.east sheen.east sheen.
då eg kom fram innsåg eg at eg hadde gløymt nøklane mine og fekk fint sitta i hagen og venta på at jostein skulle komma heim fra sine eskapadar. så da beundra eg mine funn og drakk san pellegrino.

translation:
on monday, jostein prepared a bell jar lunch for me before i hit the road. i took the train to east sheen aka charity shop mecca. i walked around for hours snooping at nice things and exhanging money for goods with little old ladies. then i ate two raw bars and walked to the train station through a beautiful green corridor where i could see myself live with my children some day. when i got home, i realized i had left my keys in the apartment and i had to sit in the garden and wait for jostein to return. i admired my findings and drank a bottle of san pellegrino.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *