hjartesmil + audrey grace.

her kjem bildene eg tok i richmond park på fredag! dei var for audrey grace, som opna nettbutikk i dag! det var virkelig veldig vanskelig å sei ja til, men eg er så glad eg gjorde det. for sjølv om eg var utslitt to dagar etterpå så trengte eg å ha den følelsen i kroppen igjen, av å fanga magiske millisekund. alle bilder er tekne av meg, og modell er sjølvsagt den fantastiske synne.

audrey grace shop.
dress: kelsey genna, audrey grace shop

audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.
dress: vintage, audrey grace shopflower headband: loulou loves you

audrey grace shop.audrey grace shop.
dress: darling

audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.
dress: vintage, audrey grace shopshoes: miu miu (photographer’s own)

audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.
skirt and blouse: darlingtights: topshop

all photos by me, mariell oyre. model: synne / team models. styling: mariell oyre & jaclyn bethany for audrey grace.

translation:
here are the pictures i took in richmond park on friday! they were for audrey grace’ online shop, which opened today! it would have been so easy to not say yes, but i’m so glad i did. because even though i was exhausted for two days after, i needed to have that feeling in my body again, the feeling of catching magical split seconds on camera. all pictures are by me, model is the amazing synne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *