hjartesmil + audrey grace.

her kjem bildene eg tok i richmond park på fredag! dei var for audrey grace, som opna nettbutikk i dag! det var virkelig veldig vanskelig å sei ja til, men eg er så glad eg gjorde det. for sjølv om eg var utslitt to dagar etterpå så trengte eg å ha den følelsen i kroppen igjen, av å fanga magiske millisekund. alle bilder er tekne av meg, og modell er sjølvsagt den fantastiske synne.

audrey grace shop.
dress: kelsey genna, audrey grace shop

audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.
dress: vintage, audrey grace shopflower headband: loulou loves you

audrey grace shop.audrey grace shop.
dress: darling

audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.
dress: vintage, audrey grace shopshoes: miu miu (photographer’s own)

audrey grace shop.audrey grace shop.audrey grace shop.
skirt and blouse: darlingtights: topshop

all photos by me, mariell oyre. model: synne / team models. styling: mariell oyre & jaclyn bethany for audrey grace.

translation:
here are the pictures i took in richmond park on friday! they were for audrey grace’ online shop, which opened today! it would have been so easy to not say yes, but i’m so glad i did. because even though i was exhausted for two days after, i needed to have that feeling in my body again, the feeling of catching magical split seconds on camera. all pictures are by me, model is the amazing synne.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *