10 things no¹⁵.


sitron-pannekaker med yoghurt. ser så sjukt gode ut! fra sprouted kitchen.


valentino resort 2013. herregud så magiske kjolane er. akkurat nok søttitalsvibb.


denne dørmatta fra urban outfitters som eg veldig seriøst vurderar å kjøpa.


fantastiske maleri frå lisa solberg


…som eg fant på den fine featuren art school hos spokes’n’daggers.


at norske eigedomsfirma endelig har begynt å vera kreative med boligfoto! her fra ein leilighet på lambertseter, resten av bildene kan de sjå her.


gala darling sin ted talk om korleis ho kom til å vera den sterke kvinna ho er i dag. den gjorde hjartet mitt heilt varmt, spesielt fordi me har gått gjennom mykje av det samme. og fordi ho forklarar med enkle grep korleis ein kan bli meir glad i seg sjølv. det er noko dei fleste jenter og kvinner kan trenga.


anette pehrsson sin instagram-feed. elskar korleis bildene passar så bra ihop.


just kids som fine samlaget har omsett til nynorsk! elskar når den einaste måten å få lest ei bok på er på nynorsk, som med anna gavalda óg. denne skal eg i alle fall lesa i sommar, og det gledar eg meg skikkelig til.


denne spelelista som eg har laga som eg høyrer på når eg jobbar i dag. redigerer bilder av synne i skogen, for dei får de nemlig sjå allereie i morgon. i mellomtida går denne spelelista på repeat: i made my way from nothing. likar spesielt godt winners don’t come easy av highasakite, den sendte sara til meg denne veka då eg var utslitt og på nippet til å gi opp heile bloggflytten og den hjalp meg så veldig.

translation:
1. lemon pancakes with yoghurt – looks so good! from sprouted kitchen.
2. valentino resort 2013, so so so beautiful. perfectly balanced seventies vibe.
3. this doormat from urban outfitters that i’m seriously thinking of buying.
4. amazing paintings from lisa solberg
5. …that i found at spokes’n’daggers’ feature art school.
6. the fact that norwegian real estate agencies finally seem to be doing creative things with their photography!
7. gala darling‘s ted talk about how she became the strong woman she is today. it made my heart go warm, especially since we’ve gone through many of the same things. and because she explains with simple terms how to love yourself more, something most girls and women need.
8. annette pehrsson’s instagram feed. i love how the pictures match eachother so perfectly.
9. just kids has finally been translated into new-norwegian! i can’t wait to read it this summer.
10. this playlist i made, i’m listening to it while working today. i’m editing the pictures of synne in the forest, if everything goes according to plan you’ll see them tomorrow. in the meantime i’m playing this list on repeat: i made my way from nothing. i especially like winners don’t come easy by highasakite, sara sent it to me this week when i was exhausted and close to giving up on the entire moving my blog-thing, and it helped me so very much.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *