my friday through instagram.

i dag har vore ein så sjukt lang dag. først lanserte eg jo denne nye bloggen! tusen takk for all respons, de anar ikkje kor mykje det betyr for meg. <3 etter det har alt vore ein virvelvind, for eg har nemlig vore på min første london-fotoshoot i dag. det var veldig tøft og eg var så himla nervøs, men eg hadde flydd inn synne til å vera modell og jostein sussa meg i panna fire gongar i timen. kva bildene er til kan eg ikkje sei enda, men eg kan jo visa korleis det såg ut i kulissane gjennom min og jostein sin instagram.

instagram-12654

meg: 1. ny blogg! som eg lanserte på alle moglege portalar, inkludert instagram. 2. mine bryllupssko fra miumiu som eg fekk i posten denne veka. dei var med ut på shoot. elskar dei så himla høgt. 3. polaroid av synne holdt av synne. 4. korleis det såg ut gjennom kameraet mitt.

intagram-4623741

jostein: 1. elnett i vinden. det var til tider så kraftig vind at eg mista fotfestet. 2. ein heilt fantastisk location der me slo rot i kanskje to timar og såg nesten ingen levande vesen der anna enn oss. 3. synne med hælar i gjørma. 4. hjortar i richmond park. dei er så ufattelig vakre.

translation:
today has been such a crazy day. first i launched this blog! thank you so much for all your comments, you have no idea how much it means to me. <3 after that everything has been a whirlwind, because i have done my first photoshoot in london today. it was very hard and i was so nervous, but i’d flown in synne for the occasion and jostein kissed my forehead around four times an hour. what the pictures are for, i can’t tell you, but i can show you how it looked behind the scenes through mine and jostein’s instagram.

me: 1. new blog! 2: my wedding shoes from miu miu, they arrived this week and we used them for the shoot. 3. polaroid of synne held by synne. 4. how it looked through my camera.

jostein: 1. a cloud of elnett, it was so crazy windy. i lost contact with the ground several times. 2. an amazing location where we stayed for maybe two hours, almost no other living creature passed through. 3. synne with her heels in the mud. 4. deer in richmond park. so pretty!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *