spring.

picking flowersUntitledO-funa color 010

for eit par veker sidan skreiv de i dette innlegget om kva som hadde vore det finaste med våren. no har eg plukka nokon av dei som eg tenkte me kunne lesa ilag. men alle var fine. om du har litt ekstra tid, les alle her.

♥ våren har vært herlig og i dag ble det kirsebæret på toppen når jeg fikk vite at jeg har ei jente i magen.

♥ våren er en av de beste årstidene, og det beste jeg har gjort så langt var å stå på en scene, med alle øynene hvilende på meg, og bare synge. det var da jeg fant ut hva jeg ville gjøre resten av livet mitt.

♥ the best thing about this spring was finding myself, approximately after 20 years of my life.

♥ våren har blitt lysere og lysere. beina lettere og lettere. for depresjonen er nesten borte, og jeg formelig hoppe bortover gatene av glede. våren er så fin!

♥ det fineste jeg gjorde denne våren var å kjøre bil uten tak gjennom california med gode venner, høre på høy musikk og føle meg helt, helt fri.

♥ det fineste jeg har gjort denne våren er også noe av det vondeste jeg har gjort i hele mitt liv. jeg fortalte han gutten at jeg var forelska i han, at jeg bare ville ha han, at jeg hadde tenkt nesten bare på han i snart ett år. jeg ble avvist, fikk hjertet mitt så knust at jeg egentlig tenkte at det bare var å kaste det, jeg grein i flere uker i strekk. men så en morgen våkna jeg og innså at jeg hadde klart det; jeg har klart å bli skikkelig forelska, jeg har prøvd å gi noen alt, og ikke minst har jeg kommet over det. så modig har jeg aldri følt meg, derfor er det det fineste som har skjedd denne våren.

♥ fløyet paraglider over byen i tandem, sett ned på bittesmå hus og mennesker fra luften og tenkt at det ikke finnes noe bedre sted enn akkurat her, hvor huset mitt og alle menneskene jeg elsker er. det var det fineste med denne våren.

♥ det som i mitt tilfelle har vært det beste denne våren, må være følelsen av å hengi seg selv gang på gang overfor den beste venn. å måtte diskutere, le og gråte før man i fellesskap kommer til bunnen, og løsner på knutene.

♥ det beste var å få lykke-til-på-eksamen-melding på facebook fra en fin gutt. fullstendig uventet. ble overlykkelig.

♥ jeg har for første gang i hele mitt liv kysset en jeg er forelsket i!

♥ det fineste med denne våren har vært lyset. jeg tror alltid at det aldri skal komme tilbake, men det gjør det jo. og jeg dumpet en fyr som holdt meg nede. nå smiler jeg på bybanen igjen.

♥ det fineste må nok være at jeg har funnet igjen mitt gamle vågemot, har gjort ting jeg egentlig ikke helt tør eller vet hvor ender, og så lyktes det. får en indre ro av det, og jeg skjønner at alt vil ordne seg til slutt. det ikke så verst å være 16 år likevel

♥ denne våren har jeg snakket om jenteting, pedagogikk og prestasjonsangst til langt på natt. jeg har sovnet midt på dagen med en arm rundt meg, lagd frokost til to og gitt godnattakyss. også har jeg gjennomført eksamen uten å bryte sammen, og fått sydenvarme i presang.

♥ det fineste jeg gjorde var at købe en lejlighed. min helt egen. med stuk og gaskomfur og rå trægulve. følte – og føler mig fortsat – vældig voksen. men fint var det, for fin er den.

♥ det fineste med denne våren var å holde rundt søsteren min igjen, som heldigvis ikke ble engle-søster. og å innse at jeg har en så bra familie, at det nesten ikke er til å tro <3

♥ det fineste denne våren var natten jeg virkelig møtte HAN. verdens vakreste gutt. han fulgte meg hjem, vi stod ute og frøys i en time men det betydde ingenting, før han sa han var kald og jeg kjente jeg var iskald, og inviterte han inn på en kopp te, og vi satt i fire timer og teen var kald og jeg sa “hva tenker du på?” og han sa “at nå har jeg trukket ut tedrikkingen” og så sa ingen noe og så sa han “hva tenker du på” og jeg sa “på at jeg vil kysse deg”. og så gjorde jeg det. og vi har kysset ti tusen millioner ganger til etter det.

♥ finaste farmor, som ordna seg pass for å reise over havet til england og overraske meg på avgangsutstillinga mi.

♥ tre sekunder nytelse hver gang jeg går forbi naboens syrin som strekker grenene sine over hekken, jeg stopper opp hver gang jeg skal ut og hver gang jeg kommer hjem. den begynner å bli brun ytterst nå, men duften henger ved.

♥ denne våren har jeg vært helt, helt alene på tur – og fant ut at det klarer jeg helt fint.
 jeg har bodd i telt i jungelen, våknet om natten til heftig tordenvær, og følt meg liten og kraftløs i forhold til de store naturkreftene. også kom jeg hjem til venner og familie etter fire måneder ute i verden, og nok en gang blitt forelsket i norge på ny.

♥ å leike kjærast i ei drøy veke og spille lykkeleg par så overtydande at me vart i stuss om kva det var sjølv.

♥ det finaste denne våren var alle dei augneblinkane då eg gløymte at det er på tide å verta vaksen og fornuftig, og eg kunne lena meg tilbake og berre kjenna på kor godt det er å enno vera ung.

translation:
a couple of weeks ago i asked you what had been the best parts about your spring. this is what you said, unfortunately most of it is in nordic languages, but some english too!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *