fuji fortnight.

dei siste to vekene av mitt liv gjennom instax-kameraet mitt. har ikkje fotografert like mykje desse to vekene, men er veldig fornøgd fordet. prøver å læra meg til å ikkje impulsta like mange bilder med polaroidkameraet, for det blir ganske dyrt til slutt. det er noko av det eg elskar med analogt fotografi, ein må skapa bilder og ikkje berre ta bilder. for det finst kanskje berre éin sjanse.

fuji fortnight.fuji fortnight.fuji fortnight.fuji fortnight.fuji fortnight.fuji fortnight.fuji fortnight.fuji fortnight.

1. mitt fantastiske dokkehus. 2. snapshot frå bussen. 3. mitt nye skjørt. 4. loppemarknadsfunn frå i går. til sammen vart det kanskje fem pund! 5. gartneri i gata. 6. amerikanske pannekaker til frukost på kafé. 7. jordbær og melk og myntevatn. 8. mine nye sko og ein død blome.

translation:
these are the instax photos i’ve taken in the past two weeks. not as many as last time, but i’m happy with it. i’m trying to teach myself to not be too impulsive when it comes to polaroids, because it’s pretty expensive. and it’s also what i love about analogue photography: you have to create images, not just snap them. and you might only have one chance, so make it good.

1. my beautiful dollhouse. 2. a snapshot from the bus. 3. my new skirt. 4. fleamarket finds from yesterday, five pounds all together. 5. selling flowers at the market. 6. american pancakes for breakfast at a café. 7. strawberries and milk and mint water. 8. my new shoes and a dead flower.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *