home alone.

home alone.home alone.home alone.home alone.

jostein og eg er akkurat no på eit stadie der me er rundt kvarandre omtrent 24 timar i døgnet. han er ferdig med all undervisning og skal berre skriva på masteroppgåva si fram til september, og eg jobbar som vanlig frå heime. men det er jo viktig å rekka å sakna kvarandre litt, så i går sa eg til jostein at han skulle gå ut eit par timar så eg fekk ha heime aleine-fest. eg brukte superlang tid på å gjera håret mitt fint, åt lunsj med heimelaga brød og energy bars og te og eit magasin fra perm til perm. eg malte neglene mine grå med gullglitter. også pressa eg blomster i ei stor bok og åt popcorn til middag.

translation:
jostein and i are in a period where we’re around eachother 24 hrs a day. his classes are finished and he’s going to be writing his master until september, and i work from home, as per usual. but i think it’s very important to miss eachother a little, so yesterday i asked him if he wouldn’t mind going out for a few hours so i could have a home alone-party. i spent a lot of time on my hair, i ate lunch with homemade bread and energy bars and tea and a magazine from cover to cover. i painted my nails gray with gold glitter. and i pressed flowers in a big book and ate popcorn for dinner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *