girls.

om de ikkje enno har sett denne serien: sjå denne serien. det er den mest ekte tv-serien eg nokon gong har sett om kvinner, vennskap, sex og forhold. gjer deg sjølv ein tjeneste og sjå alle åtte episodane i kveld.

lena dunham er min nye helt. ho har skrive serien, ho regisserar og spelar hovudrolla. ho gir meg lyst til å skapa og vera meir modig enn eg allereie er. og som då eg var liten tenkjer eg at okei, ho er fire år eldre, eg har fire år på meg til å bli så awesome.

translation:
if you haven’t yet seen this show: watch this show. it’s the most real show i have ever seen about women, friendships, sex and relationships. do yourself a favor and watch all eight episodes tonight.

lena dunham is my new hero. she’s written this show, directs it and stars in it. she makes me want to create and be more brave. and like when i was a kid, i think ok, she’s four years older than me, i have four years to become as awesome as her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *