meat liquor.

meat liquor.meat liquor.
forrige veke var eg og jostein på middag med vår nye venn cait. me gjekk på meat liquor rett ved oxford street, ein ganske ny burgerrestaurant. og herregud så god maten var. jostein bestilte deep fried pickles som var sjukt godt og veldig rart. ein åt med hendene og på borda stod det rullar med tørkepapir.

meat liquor.meat liquor.meat liquor.meat liquor.meat liquor.
etterpå drakk me drinkar og snakka om familie og britiske menn. så fint å endelig ha venner ein kan eta burgerar og drikka drinkar med i denne byen.

translation:
last week j and i went to dinner with our new friend cait. we went to meat liquor in central, a pretty new burger place. the food was so crazy good. jostein ordered deep fried pickles, they were so good and very strange. we ate with our hands and there were rolls of paper on every table.

after dinner we drank drinks and talked about family and british men. it’s so nice to finally have friends to eat burgers and drink drinks with in this city.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *