♥ rhubarbara. ♥

rhubarb.rhubarb.

denne helga har eg vore mesterhusmor. me hadde litt rabarbra i kjøleskapet som eg heiv saman til min første rabarbrasaft, og resten fekk bli syltetøy saman med litt jordbær og sukker. så tenkte eg at ein måtte nesten ha noko å ha under syltetøyet óg, så eg bakte gulrotbrød i mengdar og me åt og var glade. det føles så bra å berre laga noko, får lyst til å finna fram hammaren og slå ein spikar i kva som helst!

translation:
this weekend i have been a very good housewife. we had some rhubarb in the fridge which i made into some concentrate, and the rest of it made jam with some strawberries and sugar. then i thought, we should have something to put under the jam too, so i made a tonne of carrot bread and we ate and were merry. it feels so good to just make something, makes me want to get the hammer out and put a nail in something! anything!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *