polkadot castle.

the balcony.
fram til no har eg vore litt skeptisk til balkonglivet. eg elskar jo balkong, og å stå der og sjå på revane om natta. men denne solhenginga på balkong er ny for meg, og eg er ikkje så veldig glad i å ha alle naboauge på meg når eg berre vil sitta og lesa boka mi. i går tok eg saken i eigne hender og hang opp det fine gulprikka stoffet eg har på balkongen og laga som eit lite slott. så bretta eg overmadrassa og putta den inni eit dynetrekk og vips: slott med sitteunderlag.

the balcony.
eg laga smoothie med vatn, bær og mynte og putta blomstrane mine der ute óg.

the balcony.
så inviterte eg med meg jostein, me sat der lenge og las og las og las.

the balcony.
heilt til det var tomt og me hadde lest halve bøkene våre. da gjekk me inn og åt verdens beste sandwich. meir om det seinare!

translation:
yesterday, i got tired of not wanting to sit on the balcony due to prying neighours’ eyes. so i put up some fabric and all of the sudden it was our very own castle. i put a matress in a duvet cover to sit on and made smoothies with fresh mint and water. my flowers came out and then we just sat there, for hours, until we had read half our books. then we went inside and ate the world’s best sandwich! more about that another time.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *