trust me on the sunscreen.

sugar beachwalking back with our haul.

tenkte berre å minna alle saman på å bruka solkrem! masse! spesielt når det er som no, at det endelig har blitt varmt og folk berre vrenger av seg alt dei har av tøy. sjølv brukar eg minst solfaktor 50, eller 100 om eg finn det(som oftast kun for born). for skandinavisk hud har ofte berre to nyansar: kritkvit og rosa. eg føretrekk kvit.

translation:
just a reminder: please use sunscreen! lots of it! especially in this kind of heat and time of year when everyone is sick of cold and just want to take their clothes off. i use at least SPF 50, 100 if i can find it. because scandinavian skin quite often comes just in two shades: very white or pink. i prefer white.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • har hørt at solkrem ikke har så høy virkning over solfaktor 30, men for all del, bruk ihvertfall det! det er ikke tøft med ødelagt hud

  • eg jobbar framfor store vindauge heile dagen og blir derfor utsatt for sol rundt 10 timar i døgnet. da er det fint å sleppa å ta på solkrem meir enn éin gong i døgnet. : )

   • ville bare si at de farlige solstrålene ikke kan gå gjennom vinduer! om de er åpne er det jo noe helt annet da, såklart.
    hehe, kos deg videre i sola!

    • både UVA-strålar og UVB-strålar er jo farlige i viss grad. eg vil overhodet ikkje få farge, så for meg er det viktig å ha på solkrem uansett. med det sagt så jobbar eg for det meste med opne vindauge, spesielt med den heten som har vore her no den siste veka.

    • UVA-strålar kjem gjennom vindauge sjølv om vindauga i gjen. Det er desse strålane som gjer at man får hudkreft og så vidare. Dei kjem sjølv om det er overskya og. UVB-strålar gjer at du blir brun/brent.

 • Så flink du er! Du kommer til å ha verdens glatteste hud når du blir gammel sammen med mannen i ditt liv og vi fortsatt sitter her med pc’ene og leser om det :)

  • hahaha! håpar det. <3

   eg ser på det som ein investering i helsa mi, egentlig. for ein veit jo kor farlige solstrålane er, det tar ikkje lang tid eller mange kroner å beskytta seg mot det.

 • Jeg er dessverre ikke så flink til å huske det. Burde kanskje bli litt flinkere ettersom jeg er så blek at jeg sikkert har fortere for å bli solbrent.

  Kos deg i solen!

 • Wow! 100 er kanskje litt i meste laget spør du meg, men jeg kjører gjerne 40-50 i fjeset etter å ha klart å sovet meg til andregrads forbrenning mer enn en gang…Jeg er kritthvit, sånn at armene mine midtvinters ser ut som fargen på skummamelk,så jeg liker å få bittelitt farge, selv om jeg aldri blir særlig brun.

 • Jeg kjøpte meg nettopp en ny solkrem med faktor 30. Er litt redd for at solkremer med høy faktor skal være så tjukk at de blir hvite på huden, men når det går fint med 30 burde det gå fint med 50 også. Jeg bare tenker ikke så langt når jeg står og sammenligner priser. 30 er bedre enn ingenting, i hvert fall. Takk for påminnelsen, det er viktig!

 • Er du en sånn som går med paraply når solen er på sitt sterkeste for å unngå å få farge? Da kan vi ikke være venner.

 • Jeg bruker også høyeste solfaktor og er så hvit at jeg nesten er blå. Og mine favortitter er Clarins for sensitive skin (hjelper mot soleksem) og Estee Lauder (som ikke er fet og tørker fort inn i huden selv med høy faktor) og den lukter godt. Så slipper man se ut som en gammel Chesterfield stol når man blir eldre og!