the last couple of weeks through instagram.

her er dei siste vekene av mitt liv gjennom instagram. kva appar eg brukar for å redigera bildene og sånt kan de sjå her.

instagram lately.
1, 2 & 3: eg og jostein var ein heil søndag i new cross, me gjekk på kafé og åt lunsj og på organic farm shop og på tur og kom over morsom gatekunst der det stod “my blog is shit”. 4: frå pannekakebrunsj med kusina mi for nokre veker tilbake.

instagram lately.
1: meg og sara avteikna til wish mag. 2: min sjukt kjekke kjæreste. har dette som bakgrunnsbilde på telefonen min, veldig retro. 3 & 4: mitt nye dokkehus.

instagram lately.
1 & 2: 17.mai-feiring! 3: på kafé i hither green. 4: for varmt til å tenka, da sit ein på balkongen og drikk kvitvin og et magnum. homes and antiques er mitt favorittmagasin akkurat no.

instagram lately.
1: raude negler med glitter på, veldig festive. 2: mista alle dei tørka rosene på golvet, tok eit instax av det og instagramma instaxen før den var ferdig. veldig meta. 3: teselskap for éin på kontoret. 4: kjøpte gule roser til meg sjølv, hashtag girlpower!

om de vil følga meg på instagram heiter eg hjartesmil der óg, har de instagram? kva heiter de der isåfall?

 

translation:
the last couple of weeks of my life through my iphone and instagram. i write about the apps i use to edit my photos here.

1, 2 & 3: jostein and i spent an entire sunday in new cross, we went to a café to eat lunch and to an organic farm shop to get beets and sweet potatoes, we went for a walk and came across some street art with the words “my blog is shit”. 4: from a pancake brunch with my cousin a couple of weeks back.

1: me and sara for wish mag. 2: my insanely handsome boyfriend. this is the background photo on my iphone, very retro. 3 & 4: my new doll house.

1 & 2: national day celebration! 3: at a café in hither green. 4: when it’s too warm to think, it’s best to just sit on the balcony, drinking white wine, eating magnum. homes and antiques is most definitely my favorite magazine right now.

1: red nails with glitter, very festive. 2: dropped all my dried roses, took an instax photo and instagrammed it before it was developed, so meta. 3: tea party for one at the office. 4: bought yellow roses for myself, hashtag girlpower.

if you want to follow me on instagram, my name is hjartesmil there too. do you have instagram accounts? what are your user names?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *