sun days.

sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.sun days.

dei siste to dagane har vore uuthaldelige for meg, med store vindauge blir leiligheten mest som eit drivhus og hjerna orkar ikkje å konsentrera seg meir enn fem minutt av gongen. i går var temperaturen oppe i 28 grader ute, eg (tullar ikkje) sat meg i golvet på klesskapet for å senka kroppstemperaturen min til eit tålelig nivå. masse fint har me rukke å gjort likevel; me har vore i parken og nytt litt bris, tatt masse instax-bilder, ete wraps til middag, møtt fine jenny som skal flytta hit snart, drukke masse juice, kjøpt rødbetar, fått grasrynker på leggane.

translation:
the last two days have been unbearable for me, big windows make the apartment like a greenhouse, and my brain won’t work for more than five minutes at a time. yesterday the temperature was 28 degrees. i (not kidding) sat on the floor of the closet to make my body temperature sink to a level where i could actually think and communicate. but, we’ve been able to do some great stuff after all; we’ve been to the park and smiled in the breeze, taken a lot of instax, eaten wraps for dinner, met jenny who is moving here soon, drank a lot of juice, bought beets, got grass wrinkles on our legs.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *