17th of may.

17th of may.17th of may.17th of may.17th of may.17th of may.17th of may.17th of may.17th of may.17th of may.

våkna på 17.mai heilt gråtkvalt, ønska meg til bestemor og mamma og pappa og søster og eggerøre og roastbiff. så tok eg på meg ansiktet og ein passande kjole(rød kvit blå grøn) også reiste me til southwark der det var storfeiring! var redd for at det skulle vera berre fem personar der, men det var hundre på hundrevis av folk! masse flagg og mjølkesjokolade og solo. <3 me kjøpte eit par pølser og sat oss i graset for å høyra på barnekoret og talen til grete faremo. så gjekk me til sjømannskyrkja der det var buffet! det var så magisk at eg åt seks kjøttkaker og fekk vondt i magen etterpå. me såg oss rundt inni kyrkja og tenkte litt på kor rart det er at om nesten akkurat eitt år skal me gifta oss der.

translation:
on the 17th of may i woke up with a huge knot in my stomach, longing for my grandmother and my parents and my sister and scrambled eggs and roastbeef. i put on my face and an appropriate dress and we went to southwark where the celebrations were happening. so many people! and lots of flags and milk chocolate and norwegian soda. we ate hot dogs and listened to children singing and then we went to the norwegian church abroad where there was a buffet with norwegian food. i ate six meat balls. <3 we looked around in the church and thought about how strange it really is that we’re getting married there in almost a year.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Det så ut som en ganske så fin 17. mai selv om man ikke er i Norge spør du meg! Men hvorfor får vi aldri se de fine kjolene dine lenger – bare en pytteliten flik gjør meg så nysgjerrig! Forøvrig helt enig at karlen din er veldig tjusigt kledd!

 • det så ut som en veldig fin 17.mai, har selv vært i utlandet på 17.mai de to siste årene, og selv om jeg savnet Norge så satte jeg ekstra stor pris på det å ha opplevd noe annet nå som jeg i år var tilbake :) lurte bare på en ting, inspirert av dette innlegget hos underbara clara nå nylig http://www.bloglovin.com/m/3041690/470511768/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy51bmRlcmJhcmFjbGFyYXMuY29tJTJGY2xhcmEtcmVmbGVrdGVyYXIlMkZ0dmEtZnJhbnNpZ2EtdGF0YXIlMkY=
  i og med at dere har vært forlovet lenge og generelt vært sammen lenge, lurte jeg på om dere har hatt samboerkontrakt? eller har det “holdt” å vite at dere skulle gifte dere? håper du kommer til å skrive om sånne ting kanskje i forbindelse med bryllupet? med sånne ting mener jeg altså tanker rundt hvorfor man gifter seg (ikke bare kjærlighet), økonomi, samliv, bopel etc. hadde ihvertfall vært interessant å høre :))

  • mm, det skjønnar eg at folk kan lura på! det er jo veldig interessant korleis dynamikken i eit forhold kan vera så ulik andre sine. vårt forhold har i veldig stor grad vore lik som det clara skriv her. me har hatt heilt felles økonomi sidan me flytta ilag i 2009, men før det óg har me delt på godene, sidan me flytta heimefra i 2005. me har ingen sambuarkontrakt, har aldri kjent noko behov for det, men det vil ikkje dermed sei at det ikkje har vore vanskelig å få til den balansen som me har no. med balanse meinar eg ikkje berre rein økonomisk balanse, men óg balanse i at ein ikkje har nokon motforestillingar mot å dela absolutt alt som er “sitt” med nokon andre, det vil eg tru er vanskelig for ganske mange par rundtomkring.

   skal tenka litt på det der med å skriva meir om forholdet vårt og sånt no som bryllupet nærmar seg meir, det er jo interessante tema.

 • å e har vært i sjømannskirka og spilt cello med orkesteret mitt! det e så fint, e spiste vaffle og melkesjokolade selvom e bare hadde vært borte i to daga. bryllupet dokkes må bli det fineste!

 • Homsickness is not fun, but on the bright side you had a group to celebrate with that’s really nice :) And how great that you know where you’re going to get married! You’ll have all the people you wished were there earlier actually there :)

 • Det føles alltid rart å feire grunnlovsdagen i utlandet, men når man pynter seg og vifter med flagg og spiser is og synger, og kanskje til og med omgås andre nordmenn, blir det alltid en fin dag likevel!