perfect pink dollhouse.

news.
forrige veke flytta det inn andre ting óg enn berre eit blomstrete bord. på veg fra charity shop-runden min gjekk eg forbi eit auksjonshus som skulle legga ned og solgte alle greiene sine ganske rimelig. så me gjekk heim med dette huset i hendene, 35 pund fattigare.

news.
det var fullt møblert med seng og folk, til og med ein liten porselensbaby.

news.
men eg plukka ut møblene og putta mine eigne greier inn istaden. som mine største juvelar.

news.
elskar det! har leita etter eit sånt dokkehus i mange år no, det føles så bra å ha venta og kjøpt det perfekte huset.

translation:
last week i didn’t just buy the most beautiful floral table. i also bought the doll house of my dreams! on my way home from a charity shop round, i stumbled upon an auction house that was closing down, everything very cheap. jostein helped me carry this big pink house home, 35 pounds poorer. it was completely furnished, even with a porcelain baby. i took the furniture out and put my own things into it instead, like my jewels and pretty books. i just love it, feels so good having waited for such a long time and now i have the perfect house!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *