my very floral little office*.

*my very floral little office. (denne bloggen svelger framleis f’ar)

news.
for eit par veker sidan vann eg ein ebay-auksjon som fekk meg til å dansa i stova. eg vann nemlig eit blomstrete respatex-bord. denne veka henta me bordet langt ned sør med toget. og det fekk bli mitt lille kontor.

news.
no har eg endelig min eigen plass, det er så fantastisk. sit her i timesvis og skriv på tekstar og redigerar bilder og skypar med fine folk i oslo.

news.
mønsteret er ganske unikt, har aldri sett det på eit bord før.

news.
over mitt nye kontor har eg hengt sånne kort fra chelsea physic gardens.

news.
også litt blomster på toppen, sjølvsagt.

translation:
a couple of weeks ago i won an auction on ebay that made me squeal. this week we took the train down south south south to pick it up. my new office table! i’m so very happy at my new desk writing texts and editing photos and skyping with oslo. the pattern is quite unique. i’ve decorated with some plant cards from chelsea physic garden, and some flowers too, of course.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *