happy birthday norway.

17. mai og frigjøringsdagen17. mai og frigjøringsdagen17. mai og frigjøringsdagen17. mai og frigjøringsdagen

gratulerar med dagen, alle saman! akkurat no skulle eg ønska eg sat i sofaen hos bestemor og åt pølse i lompe og drakk champagnebrus. istaden er eg i london, gjer meg klar til å gå ut på alternativ 17.mai-feiring. så himla rart å føla seg som ein utlending på sin eigen nasjonaldag, men heldigvis finst det fantastiske menneske som arrangerer 17.mai her i london, så bra at ein kan lata som ein er heime og snakka norsk i eit par timar og eta vafler med brunost og pølse i brød x 10.

translation:
today is norway’s national day! i’m feeling awfully homesick, wish i was in my grandmother’s couch eating hot dogs. thankfully there are some beautiful people here in london who work all year to create a celebration here in london, maybe good enough to forget my homesickness for a while, speak norwegian for a couple of hours and eat waffles with brown cheese and hotdogs x 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Gratulerer så mye med dagen, Mariell! Jeg hadde alternativ 17.mai feiring i Paris i fjor, da dro vi til sjømannskirka. Vi var rundt 150 nordmenn, og de hadde flydd inn kroneis, lompe og wienerpølser. Ikke noe dårlig alternativ altså! :)

  • gratulerer med dagen! det har vært innmari merkelig å feire i utlandet… men det har gått fint også. 17. mai er en av de beste dagene. hipp hurra!

  • åh det er bra! virker som at 17. mai feires av alle norske i alle land. Det er jo sånt som skjer når nordmennene har spredt seg til hvert eneste land i hele verden nesten :p

  • Åh, jeg så deg og J i parken! Tenkte bare “KJENDIS!!”, og hadde tenkt å si hei, men så gikk en fyr forbi med en pelsdott av en valp, så jeg ble distrahert.
    Men uansett: gratulerer med dagen, håper den var fin :)

  • Gratulerer med dagen! :) Jeg så deg i sjømannskirka, men var for sjenert til å gå bort å si hei! Ville ikke være “yet another blog fan”.. Men ville bare si at jeg elsker deg og bloggen din, og at du ser helt fantastisk ut! :)