girl of my dreams.

girl of my dreams.
nye lula er ute no, like fantastisk som alltid. tenkte at me kunne sjå litt på dei sidene eg syns var finast:

girl of my dreams.girl of my dreams.girl of my dreams.girl of my dreams.girl of my dreams.

elskar det! om de bur i oslo trur eg dei har dei på narvesen over vegen for nationaltheatret(men sikkert ikkje enda), i london kjøper eg mine sjeldnare magasin på den lille båsen over vegen for liberty. om de bur nokon annan stad kan de bestilla her.

translation:
the new lula is out, beautiful as always! i buy mine across the road from liberty, the most amazing magazine stand in london is there. if you live somewhere you can’t get hold of it, you can order it here.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *