white, pink & gold.

no er det jo straks berre eitt år til eg skal gifta meg med det finaste mennesket eg veit om, og tenker ein million bryllupstankar kvar einaste dag. heldigvis finst det tusenvis med bryllupssider og kjolar på internettet, og ein av mine beste nettsider er bhldn. der har dei sånt:

weddings.weddings.weddings.
sånt som ein har i håret og på hovudet.

weddings.
sånt som ein har på hendene.

weddings.
sånt som ein har på føtene.

weddings.weddings.weddings.
sånt som ein har på bordet.

translation:
since i’m getting married next year i think about wedding approximately 1000 times a day, and that’s why i’m so glad there are so many pages on the internet with beautiful things to plan around. my favorite online shop at the moment is bhldn. click the links under the images to find the categories!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Digger det! Gleder meg til å se mer! Får så lyst til å holde en stor fest for alle vennene mine med alt en kan tenke seg i hele verden!
  Har du kjøpt kjole enda?

 • åh! nå får jeg så lyst til å gifte meg! men er vel litt tidlig enda :)

  ville bare si at nå har jeg holdt meg borte fra bloggen din i noen dager fordi livet har vært så fult, og å komme tilbake hit til mange nye innlegg ble til et godt pusterom i en hverdag som spinner som tekoppene på tivoli.

  flinke deg! :)

 • De har mye fint, altså. Mest til inspirasjon for min del, for sakene deres er litt dyre. Heldigvis finner man masse, masse fint på Etsy også! Jeg har bestilt fin hårpynt fra en butikk der. (:

 • ah these are so beautiful! i especially like the vases/flowers and the pencils. that’s cool that your fiance studies at goldsmiths, what does he study? i just finished a foundation year at camberwell/ccw, there’s an amazing falafel place near camberwell that’s really cheap too! how was the london particular? never heard of it but it’s so close and looks amazing so will have to try! also brockley market on saturday is really good too! i think i’ve written too much now (this is a reply to one of your earlier replies just in case you wondered!)

 • Another great post! I’m likely getting married next year too (fingers crossed) and I agree that collecting wedding images is so addicting sometimes. What a beautiful site, I love the gloves you chose. I could get many lovely ideas there. Merci x

 • Jeg leste bloggen din trofast for flere år tilbake, er så morsomt å snuble over dne nå og se hvor langt du har kommet og hvor du er i livet nå :) Kos deg i London, bodde selv i Brixton i 2009, nyt tilværelsen, de er en herlig by! Og lykke til med bryllupsplanlegging!

 • BHLDN came out just when I was planning my wedding and I got some earrings from them. I think if I could do it over again I’d have the stars on my head above, but there’s so many styles of great things <3 It's so difficult to choose!