weekend.

outdoor bedroom

i dag er det fredag, ein av dei beste dagane i veka. me har besøk og i helga skal me ligga i parken, bruka ein gullbillett, høyra på jostein sin musikk på konsert, drikka kald kvitvin og reisa på piknik. kva skal de gjera i helga?

translation:
today is friday, one of the best days of the week. we have a visitor and this weekend we are going to lay in the park, use a golden ticket, listen to jostein’s music at a concert, drink cold white wine and go picnicing. what are your plans for the weekend?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg skal ha semesterets siste eksamen, drikke meg finfull, og på søndag så reiser jeg sørover i landet med to av de nærmeste vennene mine for å gå på café og se på kunst i 2-3 dager.

 • høres vidunderlig ut!

  jeg skal leke med de fineste jeg har, røyke vannpipe som aldri før og snakke med han jeg har gruet meg til å møte i to uker. deretter spekke lørdagen full med baluba og så ligge under et ullteppe til jeg er edru på søndag.<3

 • Det høres ut som en bra helg :) Jeg skal hjem i helga. Der skal jeg se Gilmore Girls i dobbeltsenga, spise potetgull, drikke skikkelig kaffe, skravle med mamma og pappa, spille piano, synge så høyt jeg vil, øve til 17. mai, gå tur langs stranda og øve (litt) til eksamen.

 • Pioner <3 Jeg måtte kaste mine i dag :´(

  Det må jo bli en bra helg! Spiller Jostein egen musikk?
  Her i Oslo høljer regnet ned, så det blir ikke mye park og piknik i hvert fall ;-)
  I kveld skal kjæresten og jeg på middag til et "vennepar". Vi får servert pizza med kantareller og blåmuggost, og jeg er spent på hvordan det smaker. Vi skal også få en drink med whiskey og gingerale – også spent ;-)
  I morgen kommer antagelig en venninne til meg, og vi skal sitte under pledd, drikke te og se jentefilmer til vi spyr :-p

 • det høres ut som en god plan! jeg skal på matkveld med mat fra alle kontinenter, på bursdagsmiddag og bursdagsfest, definitivt i parken med pinik (og kanskje eksamenslesing) og ellers pynte meg og være glad for at jeg er halvveis i eksamenstiden! god helg!

 • Gøy! Jeg skal på kino med en venninne i kveld (for å se Iron Sky), i morgen skal jeg feire at fetteren min vant en hageflekk i Bjørvika for de neste tre årene, og etterpå skal jeg hilse på min to uker gamle niese Sarah for første gang^^ På søndag blir det et lite besøk til broren min og til slutt skal jeg leke fireåring og hjelpe mamma med en test :P Familiehelg med andre ord! Kanskje får jeg presset inn enda mer koselige Oslo-ting, hvis ikke tar jeg det i begynnelsen av neste uke før jeg drar tilbake til Bergen og tar eksamnene mine =S God helg!

 • Lørdag blir kakabaking, bordpynting med lilla roser som tema og generell vasking og rydding.
  Søndagen blir den dagen jeg blir rik. Også kjent som konfirmasjonsdagen. Da skal jeg begynne å spise skikkelig igjen og generelt bare kose meg.

 • I morgen skal jeg på bursdagsbrunch, siden en venninne av meg feirer bursdagen sin ved å lage mat til oss som er invitert. Fin sak!
  Om kvelden får jeg mange gjester hjemm til meg og vi skal gå ut og danse natten lang.
  På søndag må jeg gjøre klar en oppgave og skal kanskje gå på tur.

 • ah, det hørtes fint ut.
  i morgen skal jeg jobbe fra 9 til 17, det er slitsomt, men det blir penger ut av det. og på søndag skal jeg bare slappe av max, før eksamenstiden begynner.

 • I helga har jeg fri fra jobb, og burde egentlig gjort noe festlig, men jeg er ikke helt i form og kommer nok til å ta det rolig. Jeg planlegger baking, brevskriving, serietitting, lesing og andre avslappede aktiviteter. Gleder meg, egentlig!
  Koselige pier-bilder fra Brighton, forresten, og for en herlig samling fotografier fra gamledagers London!
  God fredagskveld!

 • God helg, fine Mariell :)
  Jeg skal på Blindern i morra og lese til eksamen som nærmer seg. Også skal jeg ned til byen og kjøpe ny sminke som preime (og fordi jeg har brukt opp det jeg har). Lørdagskvelden skal bli brukt på reker og hvitvin, tenkte jeg. På søndag skal jeg gå tur i botanisk hage med kjæresten min og noen venner og ta meg eksamenslesefri! :)

 • åh, kos! i helga skal jeg på hytta med bestefar, og så på innflytningsfest hos min bestevenninne med nye jeffrey campbell foxy-sko og vinflaske og kamera og godt humør. livet <3

 • hei! siden du er så glad i second hand stores så tenkte jeg bare tipse deg om at vi har en konkurranse gående på tante isabel sin facebook side hvor man kan vinne et gavekort på ett tusen kroner :) det er en bruktbutikk i trondheim, men vi skal snart få opp en nettbutikk itillegg så tenkte det kanskje var fint for deg.

 • Jeg er jo ingen storkommentator, men jeg er innom her flere ganger i uka. Deilig og inspirerende blogg :)

  Denne helgen blir det lesing og atter lesing frem mot eksamen på tirsdag, men i går tok jeg meg helt fri siden jeg fylte tjue. Sto opp halv seks for å få pakke på senga fra min kjære og spise daimismuffins og jordbær til frokost, ta en ridetur i skogen, spise lunsj med min mor og stefar, se The Artist på kino (og spise alt for mye popcorn og kline på bakerste rad), spise middag på Bacchus med kjærste, bror og hans, for så å dra hjem og se fin film og drikke vin med kjærste og søster.

  Kan leve på det resten av eksamenstiden kjenner jeg :) Ha en fin helg!