brighton, day two.

brighton
dag to åt me ein ganske grusom hotellfrukost, soggy toast, eggerøre, masse bacon, syltetøy i små boksar. så gjekk me inn til byen og såg oss litt rundt før me åt lunsj. eg hadde denne sandwichen med masse rødbet på.

brightonbrightonbrightonbrightonbrightonbrightonbrightonbrightonbrightonbrighton
så gjekk me ned til havet og såg på pieren, gjekk ned langs brygga og såg på ungar med enorme kandiserte eple. alt var veldig billedskjønt og stille.

brightonbrightonbrighton
så tok me toget heim akkurat til middagstid, og det var den lille turen til brighton.

translation:
on day two in brighton, we had a horrible hotel breakfast, walked into town and had beetroot sandwiches for lunch, walked on the pier and looked at the ocean and then we went home to london just in time for dinner.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Åh, Brighton er liksom så annerledes enn alt annet – på godt og vondt. Ser at lyset der fortsatt er helt det samme som når jeg var der de to siste gangene. Men det er så fint der, selv om det har en litt “forlatt” følelse også, som om noen malte byen i pastell og så dro sin vei i mange år.

  • Fantastisk fine bilder! Jeg elsker England og teller dager og uker til vi skal til Liverpool til høsten (jepp, har en fotballgal mann og jeg skal på kamp for første gang). Har fulgt bloggen din en liten stund og drømmer meg helt bort i de flotte innleggene dine. Vi var i Liverpool på ferie sist sommer sammen med barna og var en liten tur i Blackpool også. Noen av bildene her minner meg litt om nettopp Blackpool (snåleste byen jeg noen gang har vært i). Fortsett og kos deg, klem fra Anette :)

  • Hei!
    Jeg har akkurat oppdaget bloggen din :) En venninne av meg anbefalte meg den, og siden har jeg vært innom hver dag. Jeg blir veldig inspirert av måten du lever på; second hand – klær og ting :) Elsker det og skal prøve å bli flinkere til å leve slik selv. Uansett, du har en kjempefin blogg og jeg koser meg med hvert et innlegg!

    Ha en fin dag!

  • Fantastiske bilder :D skikkelig “drømmeverden”, mmmm, kandiserte epler!

    Jeg synes hotellfrokost med eggerøre og bacon er best! Det spiser jeg aldri hjemme så når jeg er på hotell spiser jeg masse! :D