onion & pea pasta.

onion & pea pasta.
her kjem ei oppskrift på ein perfekt sommarpasta som tar nesten null tid å laga: du treng sjalottlauk, kvitlauksolje, ferske grønne erter og ein pasta som du likar. me likar linguini. hakk sjalottlauken i halvmånar og steik den på middels varme i kvitlauksolje til den er heilt mjuk, ingen crunch igjen. kok spaghetti og kast ihop lauk, pasta og erter i ei panne og vips. verdens enklaste middag.

onion & pea pasta.
også er det så godt óg!

translation:
here is the easiest recipe for onion and pea pasta. you need shalott onions, fresh green peas, garlic oil and pasta! slice the onions in thin half moons and fry them on medium heat in a pan with the oil. when they are completely soft, boil the pasta and then throw it together with the onions and peas. and there you have it, a delicious and very easy meal.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *