my new great camera.

heilt sidan dei kom har eg hatt så sjukt lyst på eit instax wide-kamera fra fuji. eg har jo eit instax fra før, men jo større bildene er jo bedre(syns i alle fall eg)(her er eit bilde som illustrerar dei to forskjellige storleikane). og då eg stod framfor kameraveggen på urban outfitters i new york så klarte eg ikkje å venta lenger. så da gjekk eg heim og kjøpte det på amazon til nesten halv pris(haha!). inkludert i prisen var søtti bilder, her er linken(hugs at om de bestiller til norge må de mest sannsynlig betala toll). det er himla enkle innstillingar og bildene blir fine sjølv med blitz. det følger med ei ekstra linse som ein monterer på for å ta sjølvportrett, med spegel, så ein kan sjå seg sjølv når ein tar bildet. her er bilder eg har tatt med det:

instax.instax.instax.instax.instax.instax.instax.instax.instax.instax.

♥ elskar det! den følelsen når ein ser at konturane og fargane kjem fram er heilt fantastisk. berre hugs: don’t shake it like a polaroid picture.

(i den anledning annonserar eg óg at eg faktisk selger mitt instax mini for 800 kroner inkludert frakt til norge, eit kvitt og rosa i perfekt stand. send epost til hjartesmil@grayzine.no, førstemann til mølla)

translation:
ever since they came, i’ve desperately wanted an instax wide camera. i do have an instax, but i say the bigger the better(here’s a photo to illustrate the size difference). so when i stared at the camera wall at urban outfitters in new york i couldn’t wait any longer. so i went home and ordered it for almost half the price on amazon, hahaha. included in the price was seventy frames, here’s the link. it’s so simple to use and the pictures look good even with flash. it also includes a lense to mount onto the camera for self portraits, with a mirror so you can see yourself when you’re taking the picture. these are some pictures i’ve taken with it this far.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *