play.

instagram.

no er eg tilbake. både i london og i meg sjølv, har brukt veka på å finna tilbake til meg sjølv litt. eg tok med meg jostein og reiste på mini-ferie, me drakk vin i hotellseng og såg på havet. eg har gått midnattstur, kjøpt ein masse fine second hand-greier, lest magasin, lest ei bok, sove åtte timar kvar natt, kjøpt ny overmadrass på ikea, forelska meg i eit bord og vore timesvis på kafé. utveksla fine små videoar med sara på iphonen, tatt hundrevis med bilder og planlagt sommaren. kva er det finaste de har gjort den siste veka?

translation:
i’m back. both in london and in myself, i’ve spent the week sort of slipping back into myself. i took jostein with me and went on a mini-break, we drank wine in a hotel bed and looked at the ocean. i’ve gone on walks in the night, bought some great second hand stuff, read magazines, read a book, slept eight hours every night, bought a matress topper from ikea, fallen in love with a table and spent hours at cafés. exhanged videos with sara on my iphone, taken hundreds of photos and made plans for the summer. what’s the best thing you’ve done this week?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Godt å høre at du er tilbake!

  Det fineste som skjedde var at jeg ble innkalt til to jobbintervjuer, ble tilbudt å bo gratis i en leilighet på Majorstua helt for meg selv i sommer, at jeg kom hjem etter klokka ti to kvelder midt i uka, og at jeg satt masse i parker med fine venner.

 • I går gikk jeg ut med min lillesøster for å danse, første gangen siden lenge. Det var veldig bra og nesten det fineste jeg har gjort hele måneden (Jeg vet, det er bare 6. Mai, men!^^)!

 • Så fint! En veldig fortjent miniferie ^^
  Denne uka har jeg vært russ, skoleflink, og jobbet veldig, veldig mye. Men jeg vet ikke hva det fineste var.

 • det fineste jeg gjorde i uka var en kjempelang facetimesamtale med det fineste mennesket jeg vet i hele verden, noe som gjorde de tjuefire dagene som er igjen fra hverandre i hvert sitt land vanskeligere men som samtidig var så innmari verdt det og så vilt bra.

 • Godt å høre at du har det bedre! Fin uke, høres det ut som. Min uke har vært finpirk på et prosjekt jeg har jobba med hele semesteret, og som skal leveres på tirsdag (vææ), og selv om det er fint å nærme seg slutten og høre det ferdige resultatet, var nok ukas høydepunkt en herlig middag og fest med fine venner i går.

 • så fint at du er tilbake! :)
  det beste eg har gjort siste veka(og litt forrige veke) var å bestemme meg for å droppe det liksom viktigaste på skulen ditte året likevel, for å reise heim i konfirmasjon til lillesøstra mi. det var så verdt det! elskar slike familiesamlingar, familie er så viktig!

 • åh så bra at du har hatt en så effektiv og fin uke! det er bra at du endelig har funnet frem i deg selv :) denne uken har jeg brukt på skolen, vært med venner, blitt bedre kjent med andre venner, og avsluttet den med en riktig nok fin konfirmasjonsdag med gode venner og familie <3

 • Det fineste var i dag, da jeg gikk en lang tur på veier jeg aldri har gått før, beundret de blomstrende trærne, klappet katter og smilte til fremmede. :)

 • Det fineste jeg har gjort denne uka, er å innse at jeg har det fantastisk for tiden, til tross for eksamensstress, lite penger og ingen å kysse med før jeg sovner. Jeg har det bare fantastisk med meg selv, rett og slett!

 • Å, det hørtes skikkelig deilig ut. Det fineste jeg har gjort det siste uka har vært å få leilighet. Et billig sted med peis på kjøkkenet, store vinduskarmer og gåavstand til hele Oslo, sammen med gode venner.

 • Det er viktig å ta seg miniferier eller pauser ein gang i blant! Men det var kjekt å finne ein ny post her i dag!

  Det finaste eg har gjort denne veka var å male eit bursdagskort til farmor, som eg ikkje har sett sidan juleferien.

 • Så bra. Det fineste jeg har gjort: lekt med sønnen min på gulvet. I enkelte sammenhenger tror jeg han tenker at jeg er et fjell og at han er en fjellklatrer :)

 • Det fineste jeg har gjort er å ha fått en vaffel av en over gjennomsnitts hyggelig kineser i skranken på posten (ikke over gjennomsnitts hyggelig kineser som sådan, men menneske generelt)

 • Jeg har ligget i armkroken til kjæresten min,kjent stemmen hans rumle i brystet hans, laget skyggefigurer på veggen, feiret 3-årsdagen vår og gjort meg klar til å være fire uker fra hverandre igjen.

 • uka di høres bra ut, håper du finner tilbake til deg selv. på torsdag satte jeg meg på flyet til london for å besøke ei venninne i bow. helgen forsvant i latter, gin and tonic, diskusjoner om ytringsfriheten i england og diskusjoner om andre ting, glee, lite søvn og masse toast. pluss en lørdag i brick lane og på superfin kafe (the vintage emporium, du burde sjekke den ut om du ikke har vært der). superbra og avslappet helg i en by jeg liker med folk jeg liker.

 • jag stod längst fram på en konsert i shoreditch och hoppade som en galning med han jag är så dödligt kär i. och ibland tittade han på mig och såg ut att tycka att jag är den bästa flickan på jorden. sen gick vi hem till hans säng och hånglade till samma vinyl.