pause.

sundays ocean

akkurat no føler eg at eg ikkje har nok å gi på denne fine plassen, at min lille internettheim ikkje fungerar som den skal. så eg tek ein pause no og kjem tilbake søndag. i mellomtiden skal eg lesa magasin og fotografera og gå midnattsturar og prøva å forstå kvifor eg ikkje funkar heilt som eg skal.

og de kan jo bruka tid på å ta gullbilder til smileruter-prosjektet? sjå meir om det her.

translation:
right now i feel like i don’t have enough to give to this lovely spot, that my little home on the internet isn’t working like it should. so i’m taking a break and coming back on sunday. in the meantime i’m going to read magazines and photograph and go on midnight walks and try and understand why i’m not working like i should.

and if you’d like, please take some time to join in on my project, you can read more about that here.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *