pause.

sundays ocean

akkurat no føler eg at eg ikkje har nok å gi på denne fine plassen, at min lille internettheim ikkje fungerar som den skal. så eg tek ein pause no og kjem tilbake søndag. i mellomtiden skal eg lesa magasin og fotografera og gå midnattsturar og prøva å forstå kvifor eg ikkje funkar heilt som eg skal.

og de kan jo bruka tid på å ta gullbilder til smileruter-prosjektet? sjå meir om det her.

translation:
right now i feel like i don’t have enough to give to this lovely spot, that my little home on the internet isn’t working like it should. so i’m taking a break and coming back on sunday. in the meantime i’m going to read magazines and photograph and go on midnight walks and try and understand why i’m not working like i should.

and if you’d like, please take some time to join in on my project, you can read more about that here.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *