lucy’s birthday – after the fact.

lucy's birthday.lucy's birthday.lucy's birthday.lucy's birthday.lucy's birthday.lucy's birthday.lucy's birthday.lucy's birthday.
på laurdag reiste eg og jostein langt langt nord, så langt som me nokon gong har vore, for å gå i fine lucy sin bursdagsfest. me hadde bakt 100 madeleines og 12 scones som framleis var lunkne då me kom fram, og var litt matte av å vera å same rom som kanskje ti personar etter å ha holdt oss til grupper på tre og fire dei siste ni månadane. me åt rødbetsalat og kylling og ost og kake, og etter alle hadde gått var det berre tre par igjen og først då kom kameraet mitt ut av veska. me sat i stolane våre til me akkurat verkeleg måtte gå, og da småsprang me gjennom regnet til stasjonen for å rekka den siste tuben.

translation:
on saturday, j and i went far far north, as far as we’ve ever been, to celebrate lucy‘s birthday. we had made 100 madeleines and 12 scones that were still damp when we arrived, and we we’re kind of stunned by being in the same room as maybe ten people after keeping to groups of three and four the past nine months. we ate beet salad and chicken and cheese and cake, and after everyone had left there were only three couples left and that’s when i first got my camera out of my bag. we sat in our chairs until we really had to go and ran through the rain to the station to catch the last tube.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *